20. huhtikuuta 2011

Kirppispyörähdys

Tänään arvoin aamulla lähenkö kaapuntiin uutta kirpparia pällistelemään vaiko suuntaanko puistoon. Kaapunti voitti =) Sain tuosta naapurista Suwin kaveriksi. Kiitokset vaan sille suunnalle pihaa seurasta =)

Ja tietenki kirpparit meillä päin aukee typerästi klo 10. Joten piti käydä tappamassa aikaa ensin Lindexillä ja sitten henkalla.


Hillalle -30% lappusella kesään

Joopa, otin kerranki sovituskuvia, niin nyt sitä yhtä ei löydy mistää. Linnea sai farkut ja vaaleanpunaisen kauluspaidan -70%. Lindexiltä löytyi Joonakselle huppari, kans -70%

Henkkarilla pystyin kerranki olemaan kohtuullinen ja mukaan lähti vain Hillalle kesähattu ja sit muksuille sellanen pupunaamari.


Tää lierihattuinen neiti ei vain ollut ihan yhteistyökykyisin malli =) Muutaman kymmenen räpsityn kuvan jälkeen huuto onneks loppui.

Se uus kirppari on tuossa Kontin entisissä tiloissa Suokadun ja Haapaniemenkadun kulmassa. Tilat on kivan valoisat ja avarat, tuplillakin sopii mukavasti liikkumaan. Tilat on kolmessa kerroksessa, mutta eihän myö vaunujen kanssa päästy ku katutaso kahtomaan. Myyntipaikkoja on vielä tosi paljon vapaana. Muutama oli jo onneksi täytetty, ettei nyt ihan tyhjinkäsin jääty.
Linnealle Hello Kittyä


Linnealle parit pökät


Bling blingiä


Toppi kesään. Harmi ettei neitokaiselle löytynyt enempää vaatetta, poseeraus kun alkoi viimeisen kohdalla olla jo huippuluokkaa =D
Pienimmäiselle hömöskille parit pipot kevääseen ja kesään


Veetu sai kivan haalariin sopivan kevätpipon


Aatulle löytyi Spiderman huppari ja tämän reissun THE LÖYTÖ, ainakin jos Aatulta kysytään, on päässä oleva reuhka. Aatu bongasi tuon "marssihatun" yhden hyllyn päältä. Onneksi reuhkalle oli laitettu hinta kohilleen ja 50 sentillä se pääsi meidän metästäjän asua komistamaan. Meinaan ommella parilla tikillä nuo reunat molemmin puolin ylös, niin on vähän enemmän asennetta tuossa. Lisäksi löytyi Emmille Rukan sadetakki.

Nyt tarttee kammeta ihtensä kahvinkeittoon tai nukahan tähän paikkaan istualleen.

3 kommenttia:

Kassukka kirjoitti...

Hyvät on olleet kirppislöydöt!! :) Mä tän sun blogin ihan vahingossa löysin, mutta hyvä niin, mukavaa luettavaa ;)

Minttu kirjoitti...

Käpylän mamma: Tervetuloa vaan mukaan seuraan =) Kävin vastavierailulla kurkkimassa. Ihania kisuja =)

suvi kirjoitti...

kiinnostaa kovasti työntyä tuonne kirpparille,millonkahan sinneki selviäis:)ihania löytöjä oot teheny..