13. huhtikuuta 2011

Ei ihan pelkkää juhlaa

On meillä eletty ihan normiarkeakin. Aamulla koirat ajaa ylös ja ulos viimestään seiskalta. Siitä sitten on kiva kömpiä kahvinkeittoon ja aamupalan laittoon. Ikkä on ollu saikulla parisen viikkoa, joten elämä on ollut kohtuu helppoa. Tämä viikko onkin sitten arkea ilman Ikkää. Vuorot on näppärästi yöllä, mutta aamusta selviäminen on minun kontolla, Ikkä kun on kotona vasta aamupäivällä. Tosin eilinen meni helposti, kun Aatulla ja Atella on niin kauhea yskä ettei noita kehannu mihinkään lähtee kuskaamaan. Tänä aamuna olisi pitänyt lähteä viemään Attea eskaan ja itellä olis ollu jälkitarkastus neuvolassa. Aatu päätti "pelastaa" tilanteen ja alkoi oksentaa kun olisi pitänyt rueta laittamaan ulkovermeitä päälle. Nyt kuulostellaan tämä päivä onko kyse yrtsistä vaiko tuosta kauhiasta yskästä.
Shoppailurintamallakin on taas tehty löytöjä. Pari viime kertaa kaupoilla ovat olleet silkkaa säästöä, rahallisesti on tullut säästettyä melkein 200 euroa. Ikkä tosin sanoi Prismalla että ei meillä oikeasti olisi varaa nyt shoppailla, mutta sanoin että juuri silloin kun halvalla saa ja -70% on halvalla, pitää ostaa ne mitä tarvii. Sitä rahaa ei ole ostaa kaikkea kaikille normi hinnalla. Tähän postaukseen siis kuvia löydöistä ja THE LÖYDÖISTÄ.


Lindexiltä löytyi pienille pojille "marssihousut" -70%


Hillalle, myöskin Lindexiltä, ensi kesäksi mekko tahi tunika. Varmasti aika ihana vaaleanpunaisten leggareiden kanssa tai sukkisten. -70%


Prismalta Joonakselle fleeceasu, -70%


Prismalta Joonakselle peruspaita, -70%. Yhden samanvärisen koirat sai reitettyä. Aika vähän nuo karvakaksoset on saaneet tuhoa aikaseks, on tainnu mennä kokonaista 3 paitaa. Ja muita tuhoja ei vielä toistaseks olekkaan.
Ja sitten minun mielestäni ne THE LÖYDÖT. Minulla ei yleensä koskaan ole tuuria noiden alejen suhteen, yleensä kokoja ei löydy koskaan. Mutta nyt =)


Atelle ens talveks Prismalta Luhdan toppatakki. Värinä suklaanruskea ja kaikilla herkuilla. -70%


Linnealle Lindexiltä sadetakki, -70%


Hillalle ens talveks villapuku Prismalta -70%.

Nyt jos jatkais taasen normiarjen parissa ja lähtis tyhjentämään ja täyttämään koneita pyykistä ja tiskistä.

3 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Ajattelin tuossa, että vaikka sait kunnon alennukset ostoksistasi, siis todella kivalla hinnalla, niin kun porukkaa on paljon ja vuodenaikojen vaihtelut vaatii meillä monenlaista varustetta, niin siitä huolimatta sait mättää kaupan tiskiin pinon seteleitä. Normaalihinnalla ostaessa olisi pitänyt kaksi kertaa miettiä, ostanko.
Meillä on onneksi tällä hetkellä vaatteiden suhteen niin onnekas tilanne, että useammasta perheestä tulee lähes "autokuormittain" ensiluokkaisia vaatteita, enkä äkkiseltään edes muista, milloin olisin ostanut vaatteita muualta kuin Kierrätyskeskuksesta ja sieltäkin jotain sukkahousuja..

Minttu kirjoitti...

Sirkku: Kaikki maksaa, se on totta. Meillä ei ole niin onnekasta tilannetta että ilmaiseksi saatais oikeestaan mitään. Jotakin mummot ostaa ja kummit ja ihan muutamia ollaan jostain saatu. Joten alet on oikeestaan ainoa paikka säästää vaatekuluissa. Täällä nuo kirpparit on melko huonoja ja sieltä tekee todella harvoin löytöjä. Ja hinnat on melko hilloset käytetyille vaatteille, henkkamaukan alestakin saa vaatteet halvemmalla.

Suwi kirjoitti...

Tosi kivan näköiset löydöt! =)