22. huhtikuuta 2011

Piiitkä perjantai

Tänä vuonna pitkä perjantai alkoi jo kuudelta Hillan kanssa. Neitokainen on ruennut heräämään kohtuu ajoissa. Täällä myö sit ootellaan pienten poikien ja pienimmän prinsessan kanssa Ikkää kottiin työreissulta. Atte ja Linnea läks eilen mummolaan.

Meillä ei sen kummemmin juhlita pääsiäistä. Koristeita on tasan ulko-ovessa kranssi ja pieni kippo Linnean kerhossa laittamaan ruohoa. Unohtamatta Linnean vaaleanpunaisia haitaripupuja. Lapsiakin on kotona niin vähän että taitaa pääsiäiskanalla olla tyhjä pesä ainakin huomiseen iltaan. Atte ja Linnea ovat mummolassa lauantaihin ja Aatukin on siellä tämän päivää. Aateltiin jos sitä vaikka grillailis. Siinäpä sitä pääsiäisen menua jo kummasti onkin.


Myö otetaan poikien kanssa rennosti =) Ekat kuvat salamalla ja viimenen ilman. Tarttis saaha uus kamera. Aatun kylpytakki on Joonaksen peruja ja Veetun on siskoni Ameriikan tuliainen Atelle vuosien takaa.


Hilla puolestaan pötköilee Nanouun haalarissa.


Ja huomaa asua täydentävät puputossut ;) Tossut on ristiäislahja Hillan sylikummilta, siskoltani.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin... Savon syvämmestä toivotellaan kaikille oikein munarikasta pääsiäistä!!!

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

puol seitsemän herätti meidän neiti. Äiti oli laiska, siirty sohvalle viel makoileen ja laitto lastenohjelman pyöriin, näin sai viel hetkel nukkua :D
Meidän pääsiäinen näkyy yhdessä ruukkunarsississa, joka on jo kasvanut lähes pensaan kokoiseksi, pari tipua ollaan kerhos ja kotona askarreltu, siinäpä se :D Eli ei ollenkaan olla pääsiäisihmisiä.
Hmm, meilki on lumet jo sulannut siihenmalliin että saattais tuonne grillikodalle päästä, siinäpä oiski hyvä idea :)

Suwi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä sinnekkin ja Aivan ihana tuo Hillan Nanouun puku! :)

Suvi kirjoitti...

Iloista pääsiäistä sinulle ja perheellesi! :)

Ps. Olen siirtynyt ainakin toistaiseksi suljettuun blogiin, jos haluat sinne mukaan laitatko sähköpostia osoitteeseen; kolmenkerroksenvakea3@gmail.com