12. huhtikuuta 2011

Hilla Marju Elina

Neitokainen sai kasteessa oman nimen männä lauantaina. Juhlien järjestelyt menivät vanhan kaavan mukaan ja olin silittämässä vielä pöytäliinaa vieraiden tullessa. Ulkoistin sentään tällä kertaa jo suurimman osan hommista. Äiti hommasi kynttilät, servetit, astiat ja teki pikkuleivät. Ystäväni teki syntisen hyvää suklaakakkua. Kiitokset vaan vielä tätäkin kautta sille suunnalle jos tänne satut kurkkimaan =) Serkkulikka teki kukka-asetelmat taasen pettämättömällä maulla.

Juhlat olivat kohtuu pienet, paikalla oli vain 3 kummia, minun vanhempani ja minun ukkini. Onhan siinäkin jo tosin sakkia kun omaa joukkoa laskee mukaan sen 9.


Kaikki muruset istuivat kiltisti sohvalla toimituksen ajan


Pikku neiti päätti huutaa koko toimituksen ja kuvauksen ajan, kuudeosa kummiinsa siis. Siskoni on Hillan sylikummi ja siskolikka karjui myös omien juhliensa läpi. Onneksi Hilla oli paremmalla tuulella maanantaina, kun toimittaja ja kuvaaja tulivat käymään. Hillahan kastettiin meidän perintömekossa, jossa jo äitini on kastettu yli 50 vuotta sitten. Savon Sanomat sai kampaajareissulla vihiä mekosta ja kun he olivat sellaista mekkoa etsineet juttuunsa niin meillä oli sitten haastattelu ja kuvaus tilaisuus. Juttu tulee kuulemma ulos toukokuun aikana.


Pienin ja isoin veljpoeka


Sisko ja sen veli, ainakin melkein


Hillan oma lakkakakku


Vaaleanpunaisia herkkuja


Kukkasia kahvipöydässä


Suolaista ja ah niin makeaa ;)


Kastepöytä
Virallisen osuuden jälkeen passaa köllötellä


Äippä ja sen rinsessat. Juhlien teemaväriä ei varmaan tarvitse arpoa =) Nyt pikku akka kiljuu evästä, joten palaillaan astialle sopivan rakosen löydyttyä.

7 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Muista kertoa meille sitten mistä numerosta juttu löytyy (ja miel. vielä samana päivänä!)
Rautatientorin lehtikaupasta saa Savon Sanomat.

Oikein ihanilta näytti teidän juhlat ja todella arvokas juhlavaate Hillalla.
Voimia ja terveyttä toivotellen,

S kirjoitti...

Voi pikku Hillaa kun on söpö. Hassua huutaa koko seremonian läpi=)

xxxxx kirjoitti...

Onpa ihana kuulla teistä ja vielä tällaisissa juhlallisissa merkeissä! Paljon onnea pienelle tytölle kauniista nimestä, teillä on taas ollut niin kauniit tarjoilut& koristelut. Laitahan jotain blogiisi siitä lehtijutusta kun se sitten ilmestyy, jooko? Oikein hyvää kevättä sinne!

ps. alakuva on ihana, olettepas niin fiinejä kaikki!

Katja kirjoitti...

Tääkin tahtoo tietää lehtijutusta heti. Sisko kun asuu lehden piirissä niin saan lukea sen sitä kautta. Kauniin nimen sai lapsenne.

Mia kirjoitti...

Onnea kovasti kauniista nimestä! Kivoja kuvia ja ihania herkkuja. :)

Sani kirjoitti...

Ihana nimi :)

suvi kirjoitti...

aivan ihana nimi tytöllä,ja upeat juhlat:)mulla se juhlien järjestäminen on vielä eessä,kaks viikkoo ois aikaa miettiä kaikki.
Teillä on ihan mukava porukka,2 vähemmän ku meillä <3