9. syyskuuta 2010

Virkistystä!!!

Mikä muu tekekään kotiäidin virkistyneeksi, kuin shoppailu...
Aamulla ensin Atte eskaan ja Linnea kerhoon. Sit Ikkän piti saada joku mokkula tahi mukkula miniläppäriin, joten Giganttiin. Meidän kylällä tuo Gigantti on Maxi Makasiinin vieressä, joten minä otin Veetun ja menin sinne pyörimään.

Olin katellu Atelle Didriksonin tahi Reiman sadeasuja. Siis jos ostais kottiin uudet ja eskaan veis ne vanhat. Laskeskelin että niihin menis rahaa sellaset 60 euroo. Ei se Maxi ihan turha paikka oo. Sillä rahalla jolla olisin saanu Atelle Ne Didriksonit tahi Reimat, HUOM!!!, ilman kurarukkasia, sainkin nyt nämä.


Atelle kuraskit henkseleillä, sadetakki ja vuorelliset kurarukkaset.


Lisäksi sillä samalla rahalla, joka olisi mennyt noihin merkkikuriksiin, sain Emmille kurikset henkseleillä, sadetakin ja vuorelliset kurarukkaset. Ei huono säästö ollenkaan. Varsinkaan kun ei ne merkkituotteet kestä sen paremmin kovaa käyttöä. Nämä molemmat setit on Maxi-ketjun omat Pisarat. Pitää postailla näiden kestävyydestä ja ominaisuuksista jahka käyttöön saadaan. Täällä on nyt aurinkoista ja lämpöäkin "vain" hippasen alle 20 =)

No eihän se kiertely nyt yksiin kurissetteihin tietenkään jäänyt. Mukaan tarttui vielä kasa alkkareita koko sakille ja nämä:


Hello Kittyä tytöille.


Meidän oma Drama Queen Linnea sai arvolleen sopivat sukat. Nämä on sarjassamme ei vaan voi jättää ostamatta


Atelle ja Joonakselle tummat toppasormikkaat ja Linnealle nuo ruskea-valkea-vaaleanpunaiset. Lisäksi posti toi tullessaan Poikien tyyliin Mialta huutiksen kautta ostamani Jonathan sormikkaat.

Ikkä jo soitteli perään että minne ihmeeseen se taas jäi kuppaamaan. Onneks olin siinä vaiheessa menossa jo kassalle päin. Piti nimittäin vielä Prismalla käydä ruokaostoksilla. Ja ihan vaan ruokaa. Joo joo, kuka uskoi?


Nykypäivän hiekkasankot ei kestä ei sitten mitään. Meillä muksujen sankot on hajonnu parissa vuodessa. Tällä hetkellä leikissä on vain minun vanhoja sankkoja, ehjiä, joilla on ikää jo reippa 25 vuotta. Eihän nää kyllä maksakkaan mitään, joten mukaan lähti 4 värisuora. Nuo liskot ja muut öhkimönkijäiset menee suihkuleluiksi.


Ja kyllähän nyt vannoutuneen Prisma fanin piti päivittää Cirafin uutuuksia. Tuosta ihanasta hameesta Jarna Tyylisuuntauksista jo postasikin täällä. Hame on Linnealle koossa 110. Vielä jäi mietintään otanko Emmille sen tummemman sävyn...


Ja voiko kukaan Hello Kitty-fanin äippä jättää tämän söpöläisen ostamatta? Näitä löytyi Prismalta ja tais olla koosta 92 kokoon 128, jos nyt en ihan väärin kahtonu. Ja kun henkkamaukka myy Hello Kitty paitoja alkaen 12,95 niin Prismalta tämän herkun saa 9,95!!! Minä niin rakastan Prismaa!! Jos nyt joku ei vielä tienny ;)

Nooooo..... Se siitä aamupäivästä. Sitten pitikin jo rynnätä hakemaan Linnea kerhosta, mukaan otettiin naapurin Eetu ja sit Atte eskasta. Syöttämään koko sakki, pienet pojat unille, isommat ja Eetu leikkimään legoilla. Siinäpä sitä menikin tovi. Atte saattoi sitten Eetun kotio, kun äippä kotiutui sille suunnalle. Eetu otetaan meille toistekkin hoitoon, siinä se vasta on ihana poika.

Ikkä läks töihin ja varmisteli että tarviinko autoo. Mihinkäs minä sitä? Vasta käyty kaupassa... Se postihan ei ollu tullu vielä tässä vaiheessa. Eikä sekään tekstari. Sinne meni Ikkä ja auto ja posti ja se tekstari tuli. Elloksen paketti löytyis Siwasta ja Lindexinkin paketti olis keskustassa. Enhän minä sitä autoo, mitäs minä sillä? En nimittäin millään jaksanu oottaa huomiseen, kun paketteja muutenkin ooteltiin jo pitkälti toista viikkoa.

Lindexin paketti sisälsi nämä:


Atelle veloureita ruskeana ja mustana ja sit raitaa lisää.


Linnealle 3 värisuora helpottamaan housupulaa.

Elloksen paketissa oli vaihteeksi läjä alusvaatteita ja sukkia sakille. Sit takki äipälle, lakanat tytöille. Ja sit en tiiä millä silmillä olin kahtonu sitä kuvaa sieltä Elloksen sivuilta, mutta se Joonakselle tilaamani vihreä sadetakki ei ihan ollutkaan sitä mitä oletin. Siinä takissa oli sellasia oikein ihania hemppis vaaleanpunaisia kukkia. Ei ehken uppoo jannulle se sadetakki. Ja kun se vielä oli sellanen pidemmän mallinen, käy hyvin hameiden ja mekkojen kanssa. Jepa jee!!! Minähän olisin pitänyt sen takin ite, jos olisin hiukkasen pienempää kokoa. Nyt takki läks sitten naapuriin sovitukseen.
Lakanoista laitan kuvia kuhan saan ne ensin sänkyihin. Taisin ehken naputella henkkamaukan tilaukseenkin alen puolelta tytöille lakanat. Mut onhan se kiva että sängyt on sit mätsimätsi, varsinkin jos nyt hommataan se kerrossänky. Siis saan Ikkän ylipuhuttua siihen =)

Sinne kaupunkiin mentiin tuplilla ja isommat pyörillä. Otin onneks Aatulle varmuudeks laudan, jos paketit veis paljon tillaa. Veihän ne. Kotimatkan Aatu taittoikin sitten laudalla. Matkalla poikettiin iltaruualle Heseen, ei oltas muuten millään jaksettu kottiin asti.

Vaikka shoppailu virkistääkin kummasti, niin nyt tuon iltalenkin jälkeen taitaa sohva ja Ainon uuniomenajäätelö kutsua aika vaativasti. Ipanaiset on Nukku-Matin mailla, joten tää mamma kampee mahoineen sohvalle.

Eikun hei sun heiluvilles!!!

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Prisma on kyllä kunnostautunut noissa tyttöjen vaatteissa. Vielä kun saattaisvat se poikien rekit ajan tasalle. Tässä olisi varma asiakas :)
Meillä ainakin on halpis-sadeasut kestäneet. Nyt tosin on vaan rukkaa käytössä kun taitavat olla osa jo vanhimman pojan vanhoja.

S kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja taatusti piristää kun pääsee vähän shoppailee=)

Suwi kirjoitti...

pinkit kurikset niiiiin tosi nätiti!!! =)

Minttu kirjoitti...

Katja: Nyt oli pienemmille pojille parit kivanväriset paidat ja muutamat housut. Sit katoin noita isompien housuja Joonakselle, kokoa pitää olla jo yli 150. Parit peruscollarit olis, jotka pitänee käydä sieltä noukkimassa.

Jarna: Kyllä se vaan niin piristää =)

Suwi: Eikö ookkin.