20. syyskuuta 2010

Niiisk, niiiisk, köh, köh

No jos se edellinen tauti kiersi minut kaukaa, niin tämä ei. Pää täynnään räkää ja kurkussa kaktus. Pienet pojat on yhtä räkää ja Atella nosti eilen kuumeen. Tänään siis vain Ikkä ja Linnea touhusi kunnolla tolpillaan. Kävin sen verran kuitenkin pihalla että vein neitokaisen kerhoon ja sit lenkki Prismalle.
Maito vajuu ihan silmissä ja sitä saa kantaa litra tolkulla joka kauppareissu ja joka kauppareissun välillä. Lehmä parvekkeella tulis varmaan kohta halvemmaks.

Viikonloppuna olis Veetun 1-vee synttärit, mut saahan nähä missä kunnossa ollaan. Onneks ukkeli ei ite vielä ymmärrä moisen päälle joten juhlien siirto viikolla ei aiheuttane ongelmia.

Nyt jatkan potemista ja keitän saavillisen teetä.

4 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Meillä ei taida tää kolmaskaan aalto kauas jäädä.
Viime viikolla oli Milla jo koulusta pois, pikkupojat nuhassa, Senni ja Eppu köhii kun mielettömät, ite oon tänään kulkenu villapaijassa ja sukissa ja palelee koko ajan. Mä en vaan voi enää bloggailla meijän sairastamisesta, koska puol vuotta ois otsikkona ollu "sairastuvalta" :DDD

-Jassu- kirjoitti...

Voih, tervetuloa klubiin :-( Kröh kröh taitaa nyt kaikua joka suunnalla. Tsempit ja pikaiset paranemiset sinnekin!

äiti kuudelle kirjoitti...

Sama täällä :( Just mietin ottaako särkylääke vaiko ei. Outo olo pään sisässä. Räkä ei kunnolla irtoo, tirskuttaa... Äh, ikävää. Onneks muu perhe on vielä säästyny.

Paranemisia sinne !

Eve kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Me ollaan toistaiseksi flunssilta säästytty, pientä parin päivän nuhaa vaan ollut.. ptyi, ptyi,ptyi..