2. syyskuuta 2010

Arkea!!!

Tänäänhän minulla piti olla auto. No aina ei mee just niinku pittäis. Ikkähän oli sanonu vievänsä sen auton pajalle 2.9. Joo joo, sehän on lauantai vai mitä? Eilen se sitten sanoi että pitikös sinun huomenna lähtee jonnekkin? Piti, joo, kui?
Ja siellähän se auto nököttää, pajalla, klo 8 aamulla. Tarkotus oli lähtee onneks vaan tuohon äitille ja sinnehän ei oo matkaa ku vajaa 2 kilsaa. Eikön lenkkarit koipeen ja lets menox.
Ensin Atte eskaan, eskakirja päivä. Sitten Linnea kerhoon, ihan vaan askartelua ja leikkiä, sitten pikku-ukkojen kanssa töppöstä toisen etteen ja mummolaan. Äippä oli siellä puutarhahommissa. Myö kanssa meinattiin kaverina olla, mutta aamukasteinen nurmikko ja pari koristelammikkoo ei ihan ollut meidän suunnitelman kanssa yhtä mieltä. Sisällä oli paljon kivemmat leikit.
Se auto olis ollu kotimatkaa aatellen niin loistava vaihtoehto. Puijonlaakso kun ei todellakaan ole laakso, vaan tänne saat aina kiivetä mäkeä, tulitpa mistä suunnasta tahansa. Nyt vielä kun sai kävellä kellon kanssa kilpaa. Joo joo lähin kyllä ajoissa, mutta tuo kunto ei ole ihan huippuluokkaa.
Kerkesin kuitenkin ajoissa kerholle. Linnea oli kavereiden kanssa askarrellut omakuvia. Linnean ukkelilla oli hieno pinkki mekko. =)
Kerettiin hyvin leikkiä vielä eskan pihassakin ennen Aten hakua. Sitten pikana ruokakaupan kautta kotio. Nyt aattelin sit lorvailla loppupäivän. Eikös tuollanen noin 4 kilsan hikilenkki ole ihan riittävästi yhelle päivälle?


Tämä kuva nyt ei liity sitten mitenkään tuohon tekstiin. Pienin mies oli yks ilta hiukka väsy.

Sain eilen illalla Hannalta viestin Salaisestani. Pää on täynnä huippuideoita. Vielä kun ne jostain löytäiskin. Kyllä tää Salainen kummasti virkistää kotiäitin elämää =)

Hauskaa päivänjatkoa!!!

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Huippusuoritus mun mielestä! Kuopuksen kerholle on matkaa n. 1,7 kilometriä. Kertaakaan ei olle kävelty tai menty pyörällä vaikka hyvin olisi voinut. Laiska kun olen :D