10. syyskuuta 2010

Just joo ja puusilimä iskee

En tiiä mikä puusilimä kohtaus iski sillon ku tein sen Elloksen tilauksen. Sen lisäks että siinä Joonaksen sadetakissa oli vaaleanpunaisia kukkia ne lakanat ei sit ollukkaan ihan just sitä mitä piti. Lakanat kyllä ja ihanan väriset, mutta arvatkeepa kahesti oliko ne tarkotettu normipetivehkeisiin? No eipä ollu, ei. Laitoin ne tänään kylppäriin oottamaan vuoroaan pyykkiin. Siinä pöntöllä istuessani satuin pikkusen tarkemmin lukemaan sitä lappua siinä paketin kylessä. Siinähän luki, jotta 2 tyynyliina ja pussilakana. Siis whööööt???? Jep!! Tää mamma oli sit menny tilaamaan kaksin kappalein samanlaisia tuplapussilakanoita ja parit tyynyliinat. Toisaalta ei noi nyt 6 euron paketti hinnalla ihan hukkaankaan mene. Meillä kun Ikkän kanssa on tuplapeitto ja niitä tyynyjäkin löytyy. Nyt meillä sitten on samislakanat kahteen petaukseen, ihan ku hotellissa =) =)
Vähän meinaa kyllä ottaa aivoon, ku olin niin sielunisilmin nähny sen ihanan valkoisen kerrossängyn ja ihanat pinkit kukkalakanat. Nooo.... Puusilimä mikä puusilimä. Taidan seuraavan kerran tarkastaa sen saakutin tilauksen ehken pari kolme neljä kertaa. Mitähän sieltä henkkamaukalta tuleekaan???

Tänään oli Atella eskassa retkipäivä. Olivat käyneet Puijon metässä samoilemassa ja kotimatkalla Atte kertoi että nyt on kuule äiti paljon sieniä. Kotiin päästyä piti ottaa hetimiten puhelu ukille ja Atte järjesti itselleen ens viikolle sieniretken. Viime syksyn retkeltä tulikin iso saalis.
Tässä viime vuoden retkeltä muutamat otokset

Illasta käytiin vielä puistoilemassa ja nyt pittäis rueta tuota kohtuu väsynyttä sakkia laittamaan unille. Tänä iltana on viimenen ilta yssinissesseen ja Ikkällä olis viikonloppu vappaa. Ihanata!!! Jos sitä muutamat elokuvat ukkokullan kainalossa kattois ja muutenkin hempeilis....

Nyt sakin tainnutukseen ja sitten kaapissa oottais vaan 750g suklaavanukasta =)

Ihanaa alkavaa viikonlopppua!!

3 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Voi kun mäkin tilaisin meillej oskus vahingossa tuplapussilakanoita! Meillä ne tahtoo olla aina viimeisenä ostoslistalla, suurinpiirtein sillee, että kun kangas on vanhoista puhki kulunut, niin sit vasta ostetaan uudet..

Niinu kirjoitti...

Lapstyövoima kunniaan;)
Hyvä saalis,toivottavasti tänäkin vuonna "nappaa"!

Suwi kirjoitti...

oi nam! sieniä =)