29. syyskuuta 2010

Aikataulutettua elämää???

6:16 Veetu turisee sängyssä. Ikkä raplaa puhelinta noustessani antamaan tuttia, joten kysyn kelloa. Eipä toenna ennää tutilla koettaa, joten ukkeli kainaloon ja vaipan vaihtoon.

6:16 Linnea hiippailee olkkariin ja Ikkä kohta perästä.

6:33 Veetu ja Linnea lähtee leikkimään pienten poikien huoneeseen. Aatu nukkuu vaihteeks meidän sängyssä. Attea ei vielä tarvii herättää.

6:45 Atte ja Aatu heräsi

6:55 Tiskikoneen tyhjäys ja täyttö, siinä sivussa sakille aamupalaa

7:19 Lapset sai syötyä ja itellä on "seisovan pöydän aamiainen", elikkä syön siinä sivussa kun teen muita hommia. Eka koneellinen pyykkiä pyörii

7:26 Sisävaatteet etitty porukalle, vielä kun ne sais päälle

8:00 Ulkovaatteet päälle ja menoksi

8:30 Aten eskarilla, poika sinne ja me jatketaan matkaa perhekerhoon

8:45 Ollaan jo kerholla, hippasen ajoissa. Ovi on jo auki joten saadaan riisua ihan rauhassa

9:30 Se kerho alkaa virallisesti, onneks oli muitakin ajoissa =)

11:20 Porukalla taas vaatteet päällä ja suuntana kauppa. Maito loppu illalla eikä kukaan jaksanu enää hakea iltasilla. Onneks Veetun synttäreiltä jäi pillimehuja, sekin mehu kun pääsi loppumaan

11:40 Ollaan jo eskarin pihassa. Atte on vielä syömässä, joten muu sakki ehtii hyvin leikkiä eskarin pihalla.

12:10 Vihdoinkin kotona syömässä. Ikkä oli lähtenyt töihin meidän ollessa kerhossa. Itsellä taas "seisova pöytä", kuorin samalla omenoita piirakkaan. Vatkaaminen kun ei onnistu enää poikien päikkäreiden aikaan. Atte söi parit omenat ja läks pihalle omiin hommiin.

13:00 Omenapiirakka uunissa ja Veetu unessa. Vielä pittäis Linnea ja Aatu saada nukkumaan. Ensin kuitenkin postin avaus. Huutispakettia pukkaa...

13:45 Puhelin soi, Ikkähän se siellä. Ei oikeastaan mitään asiaa. Linnea ja Aatu ei sitten nukahtaneet, leikkiköön.

14:28 Istuskelin tovin tässä koneella. Hiukan huutistelua ja vähän blogeja. Nyt pyykit kuivumaan ja uutta koneeseen. Tiskikone saa oottaa Veetun heräämistä.

n.15:15 Ystäväni kera 3 lapsen tuli meille. Tiskikone on taas pyörinyt kertaalleen.

15:40 Toinen ystäväni Suwi kera 3 lapsen tuli meille.

Sen jälkeen tuonne klo 19 vieraiden viihdytystä, pyykkikoneen tyhjennys ja täyttö, tiskikoneen tyhjäystä ja täyttöä, kahvittelua, ruuanlaittoa 3 aikuiselle ja 9 lapselle, Suwin nuorin ei vielä perusta perunasta ja makkarakastikkeesta, lastenleikkiä ja välillä hillumista, ruokailua.... Elikkä sitä maaliman parasta aikaa kotiäitiystävien ja lasten kanssa.

19:15 Lasten huoneet siivottu ja tämän päivän viimeinen koneellinen pyykkiä saatu kuivamaan. Iltapalaa

19:43 Kaikki lapset unessa. Ihana hiljaisuus ja rauha. Kiitokset rakkaille ystävilleni mukavasta illasta. Olette ihania.

Tässäpä tälläinen päivä. Ja jos joku väittää kotiäidin elämää tylsäksi ja tyhjäksi sopii tulla kokeilemaan viikkoa meille. Joskus vielä teen aikataulutetun viikon tänne teitin iloksi. Nyt lueskelen teidän muiden päivityksiä ja kaivan pakastimesta uuniomenajäätelöä.

11 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Huh, rupesi ihan huimaamaan... Aika monta kertaa päivässä teillä nuo pesukoneet pyörii, niistä pelkästään tule aika paljon homma. Olet kyllä superäippä!

Katja kirjoitti...

Ihan kunnon työpäivä! teidän muksut kyllä nukahtaa kadehdittavan ajoissa.

Minttu kirjoitti...

Jassu: Pyykkikone ei pyöri ihan joka päivä, mutta tiskikone siitäkin eestä. Tosin pyykkikoneen lusmupäivät kostautuu sitten kolmen koneellisen päivinä =)

Katja: Meillä ollaan yleensä joka ilta viimestään puol ysiltä nukkumassa. Porukka herää kuitenkin niin aikaseen. Ja onhan se kiva että illasta on aikaa itelle ja toiselle ilman lapsia. Pääsee sitten itekkin ajoissa nukkumaan.

Suvi kirjoitti...

Oli mielenkiintoista lukea päivän ohjelmasi. Työntäyteinen päivä tuntui olevan, mutta myös niitä ihania hetkiä ystävien ja lapsien kanssa!

Täytyykin joskus tehdä oma päivän ohjelma kellotuksineen :D

Anonyymi kirjoitti...

Tee ihmeessä joskus koko viikon ohjelma! Oli oikein mielenkiintoinen, itellä kun meinaa jo kahdenkin kanssa olla hankalaa pysyä "aikataulussa" niin kiva lukea miten muut pärjää! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oliko ne lapset 5 tuntia ilman ruokaa? Klo 7-12? Vai saiko siellä kerhossa jotain välipalaa?

Minttu kirjoitti...

Anonyymi: On siellä kerhossa aina jotain. Meillä tosin lapset ei oo vailla ruokaa ennen puoltapäivää. Se on topakan aamupalan ansiota. Meillä ei ole koskaan harrastettu, eikä harrasteta välipalan välipaloja. Syödään 5 päivässä.

Minttu kirjoitti...

Anonyymi: Ei se aikataulussa pysyminen ole helppoa. Mahdollisimman vähän kun tekee ylimääräisiä aikatauluja, niin ei leviä homma käsiin. Aina kun ei mene ihan just niinku on suunnitellu.

xxxxx kirjoitti...

Voi että, nostan sulle hattua! Jaksat vielä kokata vieraillekin ja saat kodinhoidon kuulostamaan hauskalta ja vaivattomalta. Olet totisesti jäätelösi ansainnut;-) uuniomena on meikäläisenkin herkkua!

Leppoisaa loppuviikkoa SuperMamille!

Essiina kirjoitti...

Tutulta kuulostaa täälläkin :)

Pitäis vielä itsekin joskus listata päivä, jossa päiväunet ja muut menee niin kuin tavallisesti. Nyt sattui päivä, johon kuului nuo poskelleen menneet päikkärit sekä isän sairaalareissu... Mutta sitähän se elämä on, aina ei mene niin kuin on suunnitellut :)

Pyykkiä minäkään en pese joka päivä ja astianpesukone pesee yleensä iltaisin. Riippuu toki päivästä ja siitä mitä ollaan puuhailtu keittiössä ja muualla. Ulkohousut joutuu kyllä usein pyöräyttään koneessa joka ilta...

Suwi kirjoitti...

Hyvä Hyvä =) Meilläkin on samaan tyyliin =) aamupala ja seuraava on lounas siis noin vähä ennen 12.. En itsekkää ymmärrä miks koko ajan pitäis napostella.. kun joku sitä täällä sano..