6. elokuuta 2010

Lidl on halpa!!!

Myö lähettiin tännään Suwin kanssa extempore käymään Lidlissä. Suvin mies lupautui vahtimaan meidän Aatua ja Linneaa ja niiden omia poikia, Veetu myö otettiin mukkaan. Välihuomautus, Atte lähti jo eilen oman isin kanssa sinne toiseen mummolaan ja kotiutuu joskus ens viikolla. Meidänhän piti käydä ostamassa illaks namia, vaan kuinkas sitten kävikään.... En edes muista millon olisin käynyt Lidlissä tai edes selaillut kyseisen puljun mainoksia. Siihen limppareiden kohdalle asti meidän suunnitelma vielä piti, mutta sitten piti oikaista siitä keskilaarien ohi sinne karuski puolelle....


Tää shortsisetti Atelle (tai yöppärinähän tätä myytiin) oli se eka uuuuups.


No sitähän tietysti seurasi toinen uuuups. Aatulle collarit, materiaali tuntui 10 kertaa paremmalta meidän kuuma kallelle, ku esin henkkarin collarit ja hintaa päätähuimaavat 3,49€. Harmi että kokoja ei ollut kovin montaa jälellä ja värejä, nooo, yhetkin riittää.
Uuuups!! Linnealle pyjama


Uuups!! Aatulle collarisetti. Tätäkin tosin myytin pyjamana, mutta on ulkonäöllisesti ja matskultaan sellanen että tulee käyttöön ihan normipäivävermeenä.


Miten tää nyt taas näin meni. Emmille prinsessa sukat.


No Lidl nyt vaan on halpa. Näitä meinasin kerhoon, vaaleanpunaiset sopii nyt ja lilat on yhtä kokoa isommat, menevät siis kevätpuolen.

Ja kyllä me todistettavasti sinne namihyllyillekkin sitten lopulta selvittiin.


Koko reissulla paloi rahaa alle 30 euroa, joten pakko se vaan on myöntää, Lidl on halpa.

Seuraava "naminhakureissu" on jo suunniteltu ja se suuntautuu pyörillä Päivärantaan Cittarille.

Ihanaa ja lämpöistä viikonloppua kaikille!!!

9 kommenttia:

xxxxx kirjoitti...

Ihan meikäläisen ajatukset luit nyt;-) noita samoja collareita olisin meidänkin kuopukselle halunnut päiväkotiin vaan ei ehditty hakemaan;-) mutta viime kuukausina on kyllä kaikkea muuta sieltä löydetty, siis ruoan ja muiden tarpeellisten lisäksi.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua koko poppoolle!ps. miten teidän pieni mattotelineelle kiipelijä jaksaa?

Minttu kirjoitti...

Aamunkukka: Lidlistä tuli ihan uusi paikka käydä katsastamassa lastenvaatetarjonta. Materiaalit tuntui tosi hyviltä. Ja ne Aatun housut, jospa niitä tulisi lisää jossain vaiheessa, niin pääsen hamstraamaan.
Linnea toipui kolhusta täydellisesti. Se on onneksi enää muisto vain. Muistaa tosin hyvin ettei mattotelineelle saa kiivetä ja muistaa sanoa siitä kavereillekkin. Ainakaan toistaiseksi ei ole ollut painajaisia tai muitakaan traumoja siitä putoamisesta tai sairaalareissusta. Jospa niitä ei tulisikaan.

Mari A. kirjoitti...

Mä olen kerran käynyt lidl:ssä työhaastattelussa ja se työ vaikutti niin orjatyöltä, että bangladeshin vaatetehtaat vaikuttivat ihan lomareissulta. Olen varmaan käynyt viisi kertaa elämäni aikana lidlissä. Säikähdin niin kovin.

Minttu kirjoitti...

MariA: Minä oon kanssa käyny ja muutama kaveri onkin ollut siellä töissä. Palkat ja muut oli ainakin sillon ihan syvältä. Eipä siellä muuten saataiskaan piettyä niin matalaa hintatasoa.

Suwi kirjoitti...

=) Niinpä! noi collari housut oli kyllä ihan paras löytö!!!! ja ruokaa sieltä saa kyllä halvalla myös :)

-Jassu- kirjoitti...

No uups vaan! :-D Sitä on viime aikoina "uupsahdeltu" vähän enemmänkin edellisenkin postauksen perusteella!? Noo, onneksi noilla hinnoilla ei tosiaan talous mene nurin!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Edulliset ostokset! Minäkin olen ostellut Lidlistä vaatteita, varsinkin sukkia sieltä löytyy hyvin :)

Eve kirjoitti...

Eipä oo paljon mennyt vaatteisiin! Ite oon kans ostanut joskus Lidlista lapsille kenkiä ja jotain perus vaatettakin, mut nyt kun ei ihan vieressä Lidlia oo, niin tule kyl käyty tosi harvoin

Annu kirjoitti...

Voi, mä käyn aina "kaupungissa" käyessä Lidlissä!!!
Monet Lidlin lastenvaatteet on ihan huippuja hintalaatu suhteeltaan!
Ja laminointikone, maalipensselit,hiomakone, sukat, kynät ja voi mitä kaikkea sieltä ostankaan!!!
Ja paljon kun halvalla saa:DD