29. elokuuta 2010

Niinpä niin

Meillä sakki sairastaa. Atella nousi silloin maanantaina se kuume ja tiistaina taas taudista ei ollut tietoakaan. Ikkä valitteli kanssa kurkkuaan ja tukkoista oloaan tiistaina, mutta lähti kuitenkin töihin yöksi. Aamupäivällä kotiuduttuaan, siis keskiviikkona, oli ihan kuollut. Kuume huiteli yli 39 ja kurkku ja pää oli kuulemma kauhean kipeät. Meni käymään työterveydessä ja tuli kottiin reseptin ja keuhkokuumediagnoosin kanssa. Pienillä pojilla alkoi nenät vuotaa torstaina ja yskä paukuttelee oikein kunnolla. Atella ja Linnealla räkis alkoi vasta eilen. Itse jos säilyisi terveenä, pakko pitää sormet ja varpaat ristissä sille.

No mitäpä tekee terve äippä kun perhe sairastaa. No sehän tietenkin shoppaa. Henkkamaukalta hain täydennystä tyttöjen ja pienten poikien sukkiskoreihin, niitä nyt en kehannu kuvata. Tytöille samoja pilkkuja mitä löytyy varmaan joka toiselta tänä syksynä, ja lisäksi muutamat ohuet juhlasukkikset valkoisena. Eipähän tarvii sitten ennen ristiäisiä lähteä vielä niitäkin jostakin metästämmään.
Lindexiltä piti hakea housuja, mutta eihän tuolla meitin puodissa enää mitään kokoja ollu. Pakko kai sitten laittaa tilausta netin kautta. Lindexiltä löytyi Atelle parit pipot ja sormikkaat.Piti käydä uusi kierros henkkamaukalla, kun Suwi ei löytänyt mieleisiään Lindexiltä. Uusinta kierros on yleensä aina se vikatikki =) Tai no kukkarolle se ainakin tiesi laihdutuskuuria. Ja minähän niin vannoin joskus ettei meille sa katti muuta. Ensin Linnean kaappi täyttyi katista ja nyt se alkoi täyttymään myös äipän ;)


Pitihän tuohon paitaan sitten saada sukatkin, eikä niitä tietenkään löytynyt vain yhden parin eränä. Tosin eihän sukkia ole koskaan liikaa. Vaaleanpunaiset Hello Kittyt löytyy myös tyttöjen sukkakoreista.

Perjantaina käytiin kauppareissulla ja asioilla ympäri kyliä. Aatulle piti metästämällä metästää poliisimoottoripyörää josta kuuluu ääni ja valot vilkkuu. Ei löydy Prismalta, däääm. Partaselta mukaan lähti taaperokärry. Kaikki isommat on pärjänneet ilman, mutta Veetulle se sitten hommattiin. Ukkeli onkin vetänyt pitkiä lenkkejä kärrynsä kanssa. Prismalta löysin Emmille asusteet välikauteen.Ei meillä edelleenkään vain äippä shoppaa. Ikkän lauantain maidonhakureissu oli ainakin äipän mielestä ihan paras.


I love you!!!

Eipä tässä ihmeitä. Nyt lähden täyttämään pitoja salaatilla ja kebabilla. Son moro!

5 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Pikaista paranemista koko poppoolle!
Onneksi äippä pysyi terveenä ja jaksoi shoppailla :-D
Ja ikkäkin on kyllä taitava, mullekin tuollaisia yllätyksiä kiitos!

Katja kirjoitti...

Jaksamista sairastuvalle! Mulla on vielä nuo pipo ja hanska-asiat hakusessa. No jotain on mutta talvivermeet on vielä katsastamatta, samoin kengät.

Annu kirjoitti...

Meilläkin sairastetaan, sairastettu jo fucking viikko!!! Taitaa olla samantyylistä virusta täällä kun sielläkin päin...Nyt on kurkku kipeä, liekö joku jälkitauti...plääh!
Senni on tosiaan ainoa terve!

Minttu kirjoitti...

Jassu: Tuo yllätys tuli kyllä tarpeeseen. Edellinen fleecetakki oli aivan karmea ja ei mulla mitään pipoja tai sormikkaita itelleni oo. Ainakaan välikauteen. Välillä olen aivan varma ettei Ikkä kuuntele ollenkaan mitä minä puhun, varsinkaan vaatteista, mutta kylläpä se vaan kuuntelee. =)

Katja: Puuttuu meiltäkin talvivermeet ja kengät osalle sakkia. Ja sit ne välikausirukkaset puuttuu kans.

Annu: Paranemisia sille suunnalle edelleen. Kyllä tää tästä varmaan jouluun mennessä =)

Mia kirjoitti...

Samaa tautia täälläkin, paranemisia sinne!
Kivoja asusteita oot löytänyt. :)