21. elokuuta 2010

Perjantai-iltana

Moni saattoi eilen illalla suunnistaa baareihin, kaupungille, bilettään.... Vaan mitä tekee kotiäiti? No se hommaa mummon pikana hoitamaan lapsia, Ikkä jumissa rekalla Olvin tehtailla, käy pikasuihkussa, vetää lilaaluomiin ja hyppää ystävien kanssa autoon. Suuntaa sitten kohti Saaristokaupunkia. Parkkeerauksen jälkeen ladyt kiipeävät portaat ylös ja ovesta sisään. Tervetuloa Meandi kutsuille!!!
Ystävälläni oli eilen kutsut. Ai mitä ihanuuksia taas hiplattavaksi. Mitään en ostanut, ei tippunut lupaa, taaskaan. Olin vasta aamupäivällä naputellu ihan "pikku" tilausta Henkkamaukan ja Elloksen suuntaan. Ihanaa shopata luvan kanssa kuudelle muksulle.
Siis niihin ihanuuksiin, ainoa joka jäi oikeasti kaivelemaan oli tämä tunika.

Kuva täältä

Tähän kun kuulkaa vielä löytäis vaaleanpunaiset leggarit, ai ai. Onko kukaan muuten koskaan nähnyt aikuisille sellaisia?

En olisi koskaan uskonut että lastenvaatekutsuilla voi mennä pitkäks. No niinpä vain kävi. Olin kotona vasta puol ykstoista. Oli ihanaa jutella aikuisten kanssa hiljaisuudessa. Emännälläkin lapset oli isin kanssa mummolassa. Päätettiin ottaa joulun alla uusiks, tällä kertaa vaan ilman lastenvaatteita ja lisätään sauna. Nyt on mukava ladatuin akuin jatkaa viikonloppua ja odotella Aatun kummia poikansa kanssa yökyläilemään.

Ihanaa viikonloppua kaikille!!!

5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Tosi kivan kuuloinen ilta! Tykkäisin varmasti itsekin :)

Mukavaa viikonloppua!

Niinu kirjoitti...

Niinpä,ilot pitää ottaa sieltä mistä saa:)
Mulla ei perjantai-ilta paljon poikkea arki-illasta mutta tänään sain viettää laatuaikaa tyttären kanssa! Kierreltiin 2,5 tuntia pihakirppiksillä täällä meitin asuinalueella ja tultiin kotiin valmiiseen ruokapöytään;kyllä se isikin osaa&hyvää ruokaa laittaakin!Se on luksusta kun ei tapeltu teinin kanssa kertaakaan ja tehtiin paljon hyviä löytöjä&hyvään hintaan!
Oikein hyvää viikonloppua muillekin!

Suwi kirjoitti...

Kiwaa! =) Hyvää viikonloppua <3

Katja kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa. Ihan liian harvoin sitä pääsee tuollaisiin menoihin.

Eve kirjoitti...

Oikein laatuaikaa olet päässyt viettämään! Ja se paita näyttä kauniilta, sopisi hyvin odotusaikana ja sen jälkeenkin!
Mukavaa viikonloppua! :)