18. elokuuta 2010

Juhlittu

Juhlat tuli ja meni. Kaikilla oli mukavaa ja sankarit itse pitivät juhlistaan.

Lahjat olivat mieluisia.

Eskarikin alkoi jo maanantaina. Alkuun jännitys oli kova, mutta äkkiä oli unohtunut. Uusia kavereita on tullut jo monta.Ja sitten syyhyn miksi tämän postauksen kanssa kesti.


Tälläinen mötkäle asuu meidän kylppärissä nykyään. Atte sai lahjaksi sellaisen pienen krokotiilin, joka laitettiin kylpyammeeseen likoamaan. Ensin pieni kroko laitettiin sellaiseen nuken ammeeseen. Aamusella oli kuono ja häntä jo yli laidoilta, joten mötkäle siirrettiin Veetun ammeeseen. Pari päivää siellä pötköteltyään, kroko kasvoi yli siitäkin ammeesta. Isompaa ei sitten enää löytynytkään, joten nyt saa mötkäle olla pari päivää noin ennen kutistumistaan. Suihkussa käynti on saanut ihan uusia ulottuvuuksia tuon kaverin kanssa. Hiukan se pelottaa, mutta kiva sen kanssa on leikkiä. =)


Loppuun hiukan mittasuhteita mötkäleestä. Tuon pienemmän krokon kanssa oltiin vielä pari päivää sitten samankokoisia. Takana on normikoon Axen suihkusaippuaputeli.

Ensi viikolla alkaakin Linnean kerho. Nyt mukavaa viikon jatkoa.

7 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Hui, mikä kroko! Onneksi taitaa olla aika liikkkumatonta sorttia ;)

Sani kirjoitti...

Vau! Minkä merkkinen ja mist tollasia krokoja saa?!?!:)

Minttu kirjoitti...

Sani: Tuo kroko on Partaselta. Merkkiä en muista, muksut kun aukaisi sen paketin.

Niinu kirjoitti...

Ja mikä on Partanen?!
Löytyisköhän Tarjoustalosta?
Vitsit että onkin kähee!

Minttu kirjoitti...

Niinu: Ai joo =) Googlella löytyy Kuopion Partanen ja sen edustamat lelufirmat. Partanen on siis lelukauppa =) En tiedä Tarjoustalosta, mutta olen minä noita kasvavia öttisiä nähny esim. Prismalla. Joten on niitä varmaan aika monessa paikassa.

Kikka kirjoitti...

Meillä on ollut munia jotka on laitettu veteen ja sieltä on kuoriutunut kroko tai käärme tai joku muu elävä. On nekin kasvaneet, vaan ei koskaan noin suuriksi.

Ihanan kamala tuo teidän kroko!!!

Laura.Ny kirjoitti...

Pitäsköhän hakea meidänkin muksuille yksi :)