6. heinäkuuta 2010

Kuvia ja toipumista

Kiitokset kaikille kommentoineille. Linnea toipuu nopeasti ja tikit ovat kovilla. Neitokaisella alkaa vauhti olla taas normaalissa, joten pittää keksiä kaiken maaliman temppuja, ettei tikit ratkee.

Tässäpä parit kuvat juhannukselta ja muutamia muitakin kesäisiä otoksia.


Majailua parvekkeella.Käytiin eväs/jätskiretkellä Kuopion Matkustaja satamassa. Puisto on Ravintola Vanhan Sataman takana.
Uimareissu ennen Linnean onnettomuutta. Sorsia on tosi paljon tuossa meidän lähimmällä rannalla ja kaiken lisäksi mahdottoman kesyjä. Sorsia onkin käyty syöttämässä useaan otteeseen.

Kiitokset ihanan Suwin Kultapojujen blogista. Linnean paikallaan pitäminen on nyt hiukan helpompaa. Tytöt jäivät oikein mielellään parvekkeelle leikkimään poikien lähtiessä puistoon.Joka tytön unelma, barbien kesämökki kattoterassilla ja pihalla. Osa kalusteista kuului taloon mukaan ja osa on jo Linnealla aikaisemmin olleita aarteita. Talon saa näppärästi taiteltua itsensä sisään ja kätevä salkku on helppo ottaa mukaan vaikka kaverin luokse. Kyllä nyt passaa neitokaisen toipua. Vielä olisi vajaa viikko uintikieltoa ja vajaa 2 viikkoa saunomiskieltoa. Onneksi haavat eivät enää kovinkaan kirvele, joten suihkussa käynti ja suihkuttelu ei ole enää kauhean taistelun takana.

Nyt jatkamaan auringosta ja helteestä naatiskelua.

3 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

oi ihana että Linnea tykkäsi! onnettomuudesta kuultuani ajattelin että onpahan tässäki lahja tyttelille. paranemisia!

Katja kirjoitti...

Ihana kuulla toipumisen olevan hyvässä vauhdissa. Upea barbilinna, eipä taida olla tyttöä joka ei tuommoisesta haaveilisi :)

-Jassu- kirjoitti...

Kivoja kuvia ja vitsit miten upea tuo Barbietalo!

Toivottavasti neitokainen toipuu huippuvauhtia!