21. heinäkuuta 2010

Ai ai

On ollu tää päivitystahti ihan luvattoman huonoa nyt kesällä. Mutta ei tässä koneella vaan kerkee istua ja sit jos olis sellanen hetki että kerkiis, nukun.

Myö ollaan uitu, uitu ja vielä kerran uitu.Tuossa meidän puistossa ei niillä helteillä voinu olla. Joonaksen ja Emmin täällä ollessa Atte laajensi reviiriään ja hommattiin sille oma kännykkä. Nyt poikaa ei paljon kotosalla näykkään. Uusia kavereita on tullut paljon ja heti aamusta pittää päästä touhuamaan. Toisaalta hirveetä kauheeta, kun nyt se ensimmäinen ottaa eroa äidin helmoihin, nyyh. Mutta ihanaa ja hienoa että löytyy rohkeutta ja intoa olla oma itsensä yksinään.

Linnea toipui loistavasti. Muistaa kyllä keikkumisen ja muistaa muistuttaa myös muita ettei saa keikkua mattotelineellä. Nyt neitokainenkin on päässyt uimaan ennen helteiden loppumista.Täällä ei oo enää huh hellettä, vaan jo ihan siedettävää olla. Pahoinvointi tosin ei hellittänyt helteiden mukana, mutta enpä sitä kyllä odottanutkaan. Masukki voi hyvin ja eka ultrassa laskettuaika siirtyikin viikolla. Nyt odotellaan 15.2.2011. asti. Aten, Linnean ja Aatun raskauksissa oli vain tuo ensimmäinen ultra, Veetun aikaan meillä Kuopiossakin ruettiin tarjoamaan rakenneultraa puolenvälin tienoilla, nyt neuvola ja ultrat pääsivät yllättämään täysin. Tämän raskauden aikana pääsen ultraan 3 kertaa ja ihan kuuluvat normaaliseurantaan. Ensimmäinen siis oli jo ja seuraava on varhaisrakenneultra viikolla 12, meillä se on elokuun alussa, ja sitten vielä se normi rakenneultra puolenvälin tienoilla. Vaikka vannoin etten hommaa masukille mitään ennen rakenneultraa ja sukupuolen selviämistä, niin eihän se tietenkään pitänyt. =) Suwi tuolta Kultapojujen blogista siivosi kaappeja ja pitihän sitä jotain pientä meillekkin ottaa.

Muuten tämä arki on tätä samaa, ulkoilua, päikkäreitä, etovaa olotilaa, väsymystä, ihania ystäviä.... Ikkä tekee pitkiä vuoroja, joten käy oikeastaan vaan kotosalla nukkumassa. Viime yökin meni töissä, joten tänään myö suunnataan heti aamusta tapaamaan ihania ystäviä.

Sain muuten uuden kännykän ja Ikkä tyhjensi vanhasta kuvat koneelle, joten tässä teillekkin joitakin otoksia.3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Uitu on täälläkin suunnilla helteiden aikaan kovasti! Onneksi taitaa nyt alkaa hieman viilenemään, kun täällä meidän asunnossa on aikaslailla saunamainen tunnelma helteillä ;D

Hienoa kun Linnea toipui hyvin! Voimia sinulle etoviin olotiloihin, toivotaan että helpottavat pian!

Annu kirjoitti...

Mut on se öklötys ja väsymyskin niiiiin ihanaa kun siihen on syy♥

T.eräs jolla biologinen kello tikittää jo aikas hitaasti...huoh...

-Jassu- kirjoitti...

Kivaa kun tulit kuulumisia kertomaan!
Hyvä, että olet näistä järkyistä helteistä huolimatta pärjäillyt. Mukavaa kesän jatkoa teille!