23. heinäkuuta 2010

Joutavalla jottain pientä

Kun tätä hommaa tuntuu muutenkin olevan liian vähän, niin päätinpä räjäyttää koko huushollin.
Atte muutti meidän makkariin. Leluja karsittiin jonkin verran, huonehan ei ole suuren suuri. Vielä pitäisi jostain löytää mieleinen monitoimisänky. Poika on itse tyytyväinen pieneen makkariin. Nyt Linnea ei pääse sinne sotkemaan kaikkea, kun leluja on vähemmän. Ja ainakin nyt kesällä aika kuluu pääasiassa ulkona. Huoneesta puuttuu enää verhot.
Linnea muutti Aten huoneeseen. Huone on meidän huushollin suurin ja nyt kaikki prinsessa ja kotishärpäkkeet sopii loistavasti. Ja tarkoitushan olisi että JOS meille tulisi vielä yksi prinsessa huone olisi myös hänelle. Huoneesta puuttuu vaaleanpunainen seinä, pitäis pakkeloida ja maalata. Sängyn päältä prinsessakatos, ei voinu porata, ku Veetu nukkuu. Seinältä hylly ja parit keijusiivet. Pähkäilen vielä kuinka toteutan perhoset seinille, mahdollisuuksiahan on joko ostaa valmiit tarrat tai tehä ne ite, tahi sitten tehä sabluunat ja tuputella maalilla. Pitää pähkäillä.
Me muutettiin Linnean huoneeseen. Meiltä puuttuu sänky, patja on kyllä lattialla. Nyt pitäis vaan päättää tuleeko meille Ikean Malm (160 vai 180 leveä?) vaiko Askon Kioto..... Ja kun uudet patjatkin pittäis hommata.... Sit pitäis maalata se vaaleanpunainen seinä,ööööö..... ruskeaks varmaankin? Verhoista nyt ei oo pienintäkään visioo. Eli meidän huoneessa on iso patja lattialla, myyntiin menevä tietokonepöytä keskellä lattiaa ja asentamaton kotiteatterisysteemi ja telkkari. Huippu hyvällä mallilla siis =) =)

Pienten poikien huoneeseen löytyi viimeinkin ne verhot, siis niiden MariAlta ostamieni pimennysverhojen kaveriks. Ikkä ei ollu niistä verhoista ihan samaa mieltä, mutta tällä kertaa sen mielipiteellä ei ole sitten pienintäkään arvoa. Kuhan saan Veetun tuolta ylös niin pääsen pesemään ikkunat ja asentamaan uudet verhot.

Oikein mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Seuraavaksi sitten kuvia!!
Ja jos inspistä riittää, niin meidänkin huoneita saa tulla laittelemaan :)

Niinu kirjoitti...

Sulta ei tekeminen lopu:)
Mä en saa aloittaa mitään uutta ennekuin vanhat on saatettu kunnialla loppuun...

-Jassu- kirjoitti...

No justiinsa! Pikkasen raskaushormonit hyrrää vai? :-D
Hyvältähän nuo suunnitelmat kuulostavat. Tervetuloa meille laittamaan muuttoromut paikoilleen, jos jää ylimääräistä virtaa!

Minttu kirjoitti...

Katja: Otinkin kuvia, mutta ne hävis koneen uumeniin uuden käyttöjärjestelmän myötä. Kuhan Ikkä joutaa ne sieltä ehtimään, niin laitellaan.

Niinu: No ei lopu ei. Hulluna kai minua jo pietään =)

-Jassu-: Mikä lie viiraa. =) Mut tulipahan ikkunat pestyä ja siivottua joka nurkka. Nyt taidan kyllä taas koomailla.