11. marraskuuta 2011

Se on tyhjä...

Ainakin melkein. Halloweenbileiden jälkeen ystäväni sai hetkellisen mielenhäiriön. Se hullu otti harjan kouraan ja riehu sen kanssa kodinhoitohuoneessa ja kylppärissä. Tyhjennettiin tilat ensin yhessä ja sit toveri puunas lattiat kontallaan. Voiko oikeesti ihanampaa ystävää olla?

Nyt niiden tavarakasojen sijaan meillä näyttää tältä.
Olen tuskaillut noiden pyykkikorien kanssa. Lapsille ja Ikkälle kun tuo pyykinlajittelu tuntuu olevan ylivoimaisen hankalaa. Päädyin sitten, omasta mielestäni, loistavaan ratkaisuun. Ostan kolme samanlaista, mutta eriväristä pyykkikoria. Muuten ihan helppojuttu, mutten minä ainakaan löytäny mistään punaista koria tai saavia tai mitään. Vihreitä, tummansinisiä, mustia ja valkoisia kyllä on. Noooh. Päätin sitten tyytyä valkoisiin joihin liimailisin erivärisiä palloja siitä värillisestä kontaktimuovista. Köpöttelin Prismaan ja sinne muoviosastolle. Ne on kyllä aika karseita, Orthexin valkoiset pyykkikorit, vaikka ne voissa paistais ei niistä hyvännäkösiä tule. Onneksi Prismalta löytyy joitamia muitakin vaihtoehtoja, joten päädyin ostamaan tummanharmaat pyykkisaavit, kannella. Noihin voin liimailla sitten niitä värikoodipalloja. Ja helkkari sentään jos ei ala mennä pyykin värilajittelu jakeluun. Niistä saatte kuvia, kuhan ensin saan ne palloset liimailtua.


Ai hermo, miten salama vääristää värejä


Tälle seinälle tarttis kehitellä jonkun penkki/puulaatikkotsydeemin.
Nää tasot on nyt ihan unelmat. Tuo tähtilamppu pittäis laittaa tyttöjen huoneeseen, mutta kumma kun ei oo saanu aikaseks


Meidän entinen kylppäri oli aika liki koko luokkaa tämä, mutta...


...nykyinen, se jatkuu...


... ja jatkuu =) Tuonne voi helposti lykätä kaks noita siivellistä telinettä ja kaks noita tornimallisia ja siitä huolimatta sinne soppii vielä suihkuun siirtämättä noita telineitä ensin kodinhoitohuoneen puolelle.
Eikähän pyykkiä voi laittaa ilman kaveria. Jytky seuraa minua kuin hai laivaa. Valveilla ollessaan se kulkee perässä koko ajan, jos Hilu ei oo sisällä. Hilun ollessa tuvassa se on Hilun varjona =) Nukkuu nykyään yötkin Hilppasen kanssa. Saahan tiiä mitäs sitten kun Hilpan omat pennut syntyy.

Siinäpä sitä, pyykkiparatiisia. Pitääkin lähtee täyttämään konetta ja tyhjäämään telineitä. Se ralli kun ei lopu ikänä.

6 kommenttia:

suvi kirjoitti...

No se on totta,se ralli ei lopu koskaan...Meillä tommonen siivekkeellinen numero 1 kesti 13v,numero 2 hajos alle vuodessa.Nyt on 2 tavallista,ja toisessa näkyy jo jalat painuvan kasaan.Lisäksi narut roikkuu kylppärin katossa,3 koneellista mahtuu kuivumaan...Joskus tulee mieleen se kuivaus-rumpu,mutt yritetään pärjätä ilman.Orthexin korit ei taho kestää mitään,eikä muuten meilläkään sitä pyykin lajittelua osata;)
työn iloa <3

Kassukka kirjoitti...

Onko teille tulossa pentuja? :)

Minttu kirjoitti...

Kassukka: Onhan meille. Hilppapilppanen synnyttää kahen viikon sissään. Ei ollu ihan suunniteltu pentue, mutta eläinlääkärin mielestä riskit on häviävän pienet että jottain sattuis. Rakenteeltaan hyvä synnyttäjä ja pentue on kooltaan passeli 5-7 karvakasaa =)

Miia kirjoitti...

Ihana elämänmakuinen blogi. Itse olen kanssa suurperheen äiti (7 lasta) ja elukoita. Saanko laittaa linkin blogistasi omaan blogiini?

Ninni kirjoitti...

Siulle ois postia miun plokissa ;o))

Minttu kirjoitti...

Miia: Laita toki

Ninni: Käynpä vilaseen =)