1. kesäkuuta 2011

Ottaa aivolohkoon

Syy siihen miksen ole kommentoinut kenenkään kirjoituksia on tämän saamarin bloggerin. En pääse kirjautumaan sisään ja uskokaa vaan että muistan kaikkien ihanien blogien nimet, ne kun on niin näppärästi tuolla vaan listalla luettavissa. Olis ollu jo monena päivänä kaikennäköistä, ei niinkään tärkeää, kirjoiteltavaa. Mutta kun ei, niin ei. Remppa/muuttohommat alkaa pikku hiljaa olla loppusuoralla. Kesälomat alkamassa lopuillakin, Ikkä tosin piti jo omansa. Ja kuvaksi ei mitenkään asiaan liittyvää. On se vaan kuulkaa komia auto.
Tämähän on Nissan Skyline R34. Auto on pikkuveljen. Yläkuvassa Pikkuveli, Mikko Hirvonen ja Jarmo Lehtinen. Alakuvassa puolestaan pelkkä skylle ja Atte

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Minullakin on tökkinyt tuo kirjautuminen, etenkin silloin kun on pitänyt blogeihin kommentoida. Sikaärsyttävää etten sanois!

Auto on varmvasti hieno, minä en niistä mitään ymmärrä :D

kassu kirjoitti...

hei meijän vanha koti näkyy tossa vikassa kuvassa :)
magee skyline. esikoisen kummilla on kans skyline, mut ei se noin hieno oo :D

Minttu kirjoitti...

Kassu: Työ ootte sitten asunu meidän porukoitten naapurissa =) Tuo Skylle on myynnissä, jos sattuu kummia kiinnostamaan ;)

Suwi kirjoitti...

mullaki oli jotai 4 päivää bloggeri jumis :(

Kassukka kirjoitti...

Minun ei anna tämä bloggeri lisätä kuvia :/ Tai noh, tänään ei antanut, en oo nyt melkeen kahteen viikkoon kerennytkään käymään täällä, mutta nyt tökkii tuon kuvanlisäyksen kanssa..olis ollu vauvasta kuvia laitettavana :D