30. kesäkuuta 2011

Huh hellettä

Aamupäivä vierähti puistossa. Mietin koko eilisen illan että minulla oli tälle aamulle jotakin, en vaan millään meinannut muistaa mitä se oli. Kalenteriinkaan en ollut merkannut mitään. Onneksi välähti ennen nukahtamista, lupasin naapurille olevani saatavilla hänen lenkkinsä ajan. Vietin siis aamun puistoillen omien muksujen ja sen naapurin tytön kanssa. Hauskaa oli sekä lapsilla että äipällä.

Sisään tuli joukko väsyneitä, nälkäisiä ja likaisia lapsia. Suihkun aikana väsäsin evästä ja kun mahat oli saatu täyteen osa sakista meni suosiolla päikkäreille. Tätä piti luonnollisesti käyttää hyväksi ja torkuin itekkin hyvän tovin.

Nyt olen lueskellut parit blogit ja pähkäillyt kesälomareissua. Olisi niin kiva viedä lapset jonnekkin reissuun, tai oikeastaan piäkaapunnin suuntaan. Linnanmäki ja Korkeasaari olisi nähtävä tänäkin kesänä. Pittäis vaan keksiä jostain kulkupeli. Joko 9 hengen tila-auto tai sit ihan normi auto.... Majoitus järjestyy kyllä Vantaalla ja ruokapuolikin on sen puoleen selvä. Sit pittäis vielä puhua anoppi ympäri ottamaan molemmat koirat viikonlopuks. Ja ehken se Ikkäkin pitäis saada suostumaan reissuun.... Taidan keittää tuumailukahveet ja jatkaa vuokra-autojen hintojen selvittelyä. 900 euroa tila-autosta jotenkin latistaa tosin intoa.

Aurinkoa päiväänne!!!

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Joo ja sen kai tiesitkin, että Lintsin rannekkeet on liki kolmekymppiä tänä kesänä...

Ja ajattele, että se meidän bussinvuokra polttoaineineen oli 800e. Olisi ollut 200 vähemmän, jos mies olisi laskenut etukäteen kilometrit tarkemmin. Mutta ei todellakaan ollut kallista: ke-ilta - su-ilta.

Minttu kirjoitti...

Sirkku: Eli mitä tästä opimme. Kerää naapuritkin mukaan ja vuokraa kerralla linja-auto. Lintsille menee rahaa, mutta Korkeasaaressa säästäis vähän kun mennään jo ryhmänä =) Lintsilläkin säästäis Sea Lifessa ryhmälipuilla. Paljonkos siihen linja-autoon sopikaan sakkia?? =)