28. kesäkuuta 2011

Jussia kuvin


Uatun oma mopeti

Veetun mopeti


Äipän eka ajoharjoitus

Palasin iliman pyörää. Pyllähin ojaan kylelleen enkä saanu vehettä ennään käyntiin....


Evästauko


Veetu testaa parkissa serkkupojan mönkkäriä


Koko päivän rossailun jälkeen on kiva köllähtää sohvalle ja antaa grillimestarin hoitaa menyy. Navat täynnä grilliherkkuja sauna vihtoineen ja uni on ihan parhautta.


Kunnon unien jälkeen päivä on hyvä aloittaa uusilla haasteilla. Atella ekat kunnon mäet
Joonaksella puolestaan oli haasteena ensimmäiset hypyt


Täydellinen lento ja täydellinen kuvaajan ajoitus


Varikkotiimillä otti välillä vähän vaikeesti =)


Poikien pitäessä taukoja Ikkäkin kävi lentämässä


Ja mitä isot edellä sitä pienet perässä


Tämä mamma puolestaan keskittyi vielä tasaisella maalla vaihdeharjoituksiin


Ihan vaan varikkosäätöä


Tämä rintsessa veti unta palloon reilut kolme tuntia, vaikka ympärillä pärräs meidän kahen pyörän lisäks vielä kolme muuta. Liekkö bensaa suonissa tälläkin neitokaisella?

Nytpä sit olis haaveissa ainakin yksi pyörä lissää ja pakettiauto. Ensin tosin pittää maksaa uus vetoauto. Piti käydä maanantaina ihan vaan ruokakaupoilla, mutta syystä tai toisesta meni risteyksessä pitkäks ja löysimme itsemme autokaupasta. Nyt vissiin sit perjantaina saapuu uusi auto. Jos siitä rahanmenosta nyt jotain positiivista repii, niin ainakin siinä uudessa Audissa on ilmastointi. Mut jos jatkais haaveilua omasta pärrästä ja kampeis ihtesä sohvan nurkkaan jäätelöpaketin kanssa. Jaksais lähtee heti aamusta rannalle kun hellekin taas hellii ja kirpparilöytöinä kotitui kaksin kappalein uimakellukkeita.

Kauniita kesäpäivä kaikille!!!!

4 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

No katos, koko perhe pörräämässä hiekkakuopalla!
Hyvä sinä, eipä jää äippä pekkaa pahemmaksi! :-D

Minttu kirjoitti...

Jassu: Noissa ekoissa kuvissa oltiin vanhalla soramontulla. Seuraavana päivänä löydettiin likempää yksityisen ylläpitämä crossirata. Ei liian vaativa muttei myöskään liian helppo. Mulla on aina ollu bensaa suonissa, mutta aikasemmin se on vaan ollu autoihin suuntautunutta. Nyt kun pojat sai pärrät, niin pitihän sitä kokeilla. Kärpänen puraisi kunnolla ja innolla oottaa itekkin millon pääsee taas radalle.

Reija kirjoitti...

voi kuinka hauskan näköistä! ja siis, minähän kanssa tässä viikko pari takaperin ajelin ekaa kertaa mopolla kun tuo teini semmoisen osti. vähän minuakin nyt prätkäkuume vaivaa (eikä edes ole korttia!)

Minttu kirjoitti...

MonenÄiti: Ei mullakaan ole korttia, ihan vaan normi ajokortti. Noissa crosseissa on se etu ettei tarvii korttia, eikä tarvii lähtee sompailemaan liikenteen sekaan. Jos sitä sitten joskus tulevaisuudessa, kun lapset on isoja, hommais kortin ja tieliikenteeseen pyörät