28. maaliskuuta 2011

Aika katoaa

Sinne hujahti taas vuosi niin äkäseen ettei ehtiny kissaa sanoa. Aatun 3-vuotis synttäreitä juhlittiin männä viikonloppuna. Teemana Toy Story. Aatu sai meiltä lahjaks Buzz Lightyear asun ja leluhaulikon. Nyt pieni metsästäjä pääsee ampumaan peuroja ja jäniksiä.Onnellinen "Buzz"Ensin herkkuja juhlissa...

...ja aamupalaksi sama setti =)

Ja mitäs meille muuta. No meillä on tälläinen pieni vauveli, joka heti silmän välttäessä pötkähtää sitteriin. Yleensä sitteri on sohvalla, mutta joskus se on lattiallekin jäänyt.


Eihän kukaan huomaa minua, olen ihan pienen pieni ja huomaamaton, lähes näkymätön.

Meillä oli lisäksi perjantaina tyttöjen prinsessapäivä. Käytiin tyttötriona Linnean ja Hillan kanssa kaupungilla pyörähtämässä. Linnea on jo kauemmin kysellyt millonka hän saisi korvikset. Laitoin sitten kaverilleni viestiä, hän työskentelee kultasepänliikkeessä. Ja niinhän siinä kävi että prinsessapäivä huipentui kaverin työpaikalle.


Nyt on vaaleanpunaista bling blingia =) Poksauttaminen meni pienillä itkuilla. Neiti ei sanallakaan vastustanut toisenkin korvan laittamista ensimmäisen jälkeen. Reipas prinsessa. Vartin päästä jo sanoi ettei koskenut ollenkaan. Hoitaminen on onnistunut myöskin loistavasti.

Ja nuorimmainen neiti tykkää tanssimisesta isin kanssa. Siinä menee valssit ja fuskut suu hymyssä.


Seuraavana oliskin vuorossa parin viikon päästä Hillan ristiäiset.

2 kommenttia:

Lumilivia kirjoitti...

Onnea vaan synttäri sankarille!
Kyllä on ollut reipas tyytö, kun on antanut laittaa noin reippasti korvikset!
Ihana tuo sitteri-koira! Toinen on siinä niin suloinen, et eihän tuota raaski pois käskeä ;)

Niinu kirjoitti...

Mäkin tykkään Buzzista!!!
Onnea pienelle sankarille!