3. lokakuuta 2010

Tautitupa päivittää

Meillä jatketaan sairastelua. Nyt oksentaa Aatu. Linneahan oksensi koko sen perjantain. Itellä paukahti pää täyteen räkää viime yönä. Veetulla nenä vuotaa edelleen ja Atte valitteli justiin kurkkukipua ja väsymystä. Taitaa mennä ens viikkokin sisällä.
Eilen illalla käytiin jo Aatun kanssa Kysillä. Kuumetta on ollut joka toinen päivä reippa 39 ja joka toinen siinä 37,5 huitteilla. Eilen aamulla rupesi vasemman korvan alunen turpoamaan, joten päätettiin heittää Kyssi keikka. Päivystävä lääkäri ei osannu sanoa juuta eikä jaata, eikä myöskään konsultoitu lastenlääkäri. Käytiin labroissa ja päästiin onneks kotiin oottelemaan tuloksia, joitain hyötyä tästä sairaalan läheisyydestä. Lääkäri soitti tulosten olevan normiarvoissa, vain tulehusarvo oli hiukan koholla. Jotain virusta siis. Nyt sit yrjöillessä tää päivä =(

Menee ehken joku tovi ennen ku tänne kerkii. Nyt pitää lähtee laittamaan edelliset yrjöpyykit kuivamaan ja uudet koneeseen. Sängyt on muovitettu tyynyistä lähtien ja matot kääritty rullalle, joten tiedossa ei ole kuin lakana ja pyyhepyykkiä.

Mukavat sunnuntain jatkot ja viikonalut!

3 kommenttia:

Neilikka kirjoitti...

Voi ei, ei oo kiva suurperheessä jos kaikki vuoronperään sairastelee. Toivottavasti pöpöt talttuvat pian.

Ja onnea myös tyttö-uutisista<3 Mahtavaa varmaan saada vaihteeks pukea sitä vaaleanpunaista tulevalle pienokaiselle :)

-Jassu- kirjoitti...

Ei sisso... Multa hajois jo PÄÄ tuossa rumbassa. Hatun nosto sinulle!!!

Toivotaan nyt, että teitin sairastelut koko talvelta olisi nyt tässä. Tsempit!

Katja kirjoitti...

Jaksamista Minttu! Tuo on kyllä se monilapsisen perheen kauhutilanne, kaikki yhtäaikaa sairaana.