20. lokakuuta 2010

Pärstäpäivitystä

Lapset innostui hiukkasen kasvomaaleista. On sitten saanut urakalla harjoitella värien ja siveltimien käyttöä. Tässä eilisen ja tämän päivän pärstät. Ja vielä kaikille tiedoksi että maalit lähtee esim vaatteista ja pyyhkeistä ihan huuhtelemalla vedellä melko tuoreeltaan. Ja testipyyhe jossa maali "seisoi" vuorokauden ennen pesua lähti täysin puhtaaksi. Kyseessä oli ihan perus puuvillatrikoo vaatteet ja normi froteepyyhe keittiöstä.


Nämä pärstät eiliseltä. Linnea ehti omaa naamaansa jo sen verta hankailla ettei se enää ollut kuvauskelpoinen.


Tämän päivän tuotantoa. Joonaksen naamaa ei onneksi ehditty rueta maalaamaan, koska Ikkä soitti työsuunnitelmien muuttuneen ja Joonas pääsisi kuitenkin reissuun mukkaan. Sinneppä läks kaksin kappalein miehiä maalimalle tyynyjen ja peittojen kanssa. Reissusta voi ootella kotio perjantaita vasten yöllä. Saapi ainakin kunnolla isi-poika-laatuaikaa. =)
Emmille lupasin vielä maalata naaman ennen kotiinlähtöä, näkisi sitten äiti sielläkin päässä naamareita.

Nyt meillä alkaa lastenhuoneiden siivous leluista, suihkua ja iltapalaa. Sitten äippä voikin avata parit levyt Fazeria ja nauttia omasta lomasta. Silmätulehus rintamalla toistaiseksi rauhallista ja pienten poikien kuurit on purru.

Ihanata viikonlopun odotusta!!

3 kommenttia:

uusiminä kirjoitti...

Upeita luomuksia, sä olet taitava. Eihän tuollaisia näe kuin mainoksissa. Meidän tytöt huusi heti että heillekin tollaset, äiti vaan ei taida olla kykeneväinen noin upeisiin luomuksiin!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Wau, miten hienoja kasvomaalauksia! Kerrassaan upeita :)

Minttu kirjoitti...

Fivesome: Nuo on suoraan kopsattu maalien omilta nettisivuilta. Mallista on kohtuu helppo tehä noita, kunhan ensin päättää järjestyksen. Teen itse yleensä kaikki samalla värillä tulevat kerralla ja sit vaihdan väriä.

Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos =)