21. lokakuuta 2010

Minäkin kun kerran muutkin.... Linnean tyyliä

Linnean vaatekaapin aarteita vuodesta 2006 vuoteen 2009.


Aikalailla vaaleanpunainen oli neitokaisen vuodet 2006 ja 2007 =)Vaatteet henkkarilta, kappahlista ja kirppareilta. Ekoina vuosina tuli shoppailtua paljon uutena.
Vuoden 2008 tyyli oli taasen pääasiassa vaaleanpunaista. Nyt vaatteet pääasiassa kirppareilta, huutiksesta ja sukulaiskierrosta. Tämän "notkahduksen" jälkeen tein päätöksen etten sukulaiskierrosta ota enää mitään, vaan pidän sen oman maun vaatteissa. Myös neitokaisen sisäinen prinsessa nosti selvästi päätään.


Vuoden 2009 pääväri, ylläri pylläri, vaaleanpunainen. Neitokaisen sisäinen prinsessa on valloillaan ja se omakin maku vaatteissa alkaa jo näkyä. Oman halun ilmaisussa toki voisi olla toivomisen varaa. Suora huuto kun hiukan rassaa hermoja =) Tänä vuonna vaatteet huutiksesta, henkkarilta, Lindexiä....Siinäpä neitokaisen tyyliä. Ei tuo kauheasti ole vuosien mittaan muuttunut. Vaalenapunainen on säilynyt suosikki värinä, tänä vuonna oman lisänsä on antanut myös violetti ja lila. Mustaa ja sinistä ei neitokaisen päälle meinaa saada ollenkaan. Mekot on tämän hetken suosikki ja housut jää todella vähälle käytölle. Pitänee joku päivä tylsän hetken iskiessä tehdä samanlaiset postaukset myös Atesta ja Aatusta. Veetun vehkeitä onkin täällä näkynyt alusta asti. Nyt myö laiskamadot ruetaan pukemaan päivän asuja ja ootellaan kavereita kylään.

3 kommenttia:

Mi-Ma kirjoitti...

Ihana oli samalla seurata tyttösen kasvua...meilläkin oli tässä "retro" värejä pilminpimein pojilla...mutta nyt silmät vässyi siihen ja kaikki lähtee eteenpäin, kirppikselle ja huutikseen...osa vielä listaamatta sinne...nyt haluan trauhallista ja "silmiä hivelevää" väriä (heh, mitkä sanahirviöt)...

Eve kirjoitti...

Ihana! :) Suloisesta vauvasta on kasvanut nätti nuori neiti :)
Hamahelmien imurointiin vinkki - sukkahousun pätkä imurin putkeen jolloin helmet ei mee sukkista kauemmas. Tulee siinä hieman roskia saman sössöön, mutta isommat oli aika helppo noukkia pois, sitten helmet siivilään ja huuhtelu hanan alla :) Jutuivat tytöt kyllä päivän odottamaan kunnes helmet saunan lauteilla vadissa kuivuivat, mut sen jälkeen koettivatkin olla hieman varovaisempia, ettei "imurihoitoa" olis tarvinnut tehdä heti uudestaan :)

Minttu kirjoitti...

Eve: suuret kiitokset loistavasti hamahelmi-vinkistä. Tulee varmasti tarpeeseen =)