5. lokakuuta 2010

Megapläjäys shopattua

Mitäpä sitä muutakaan täällä olis tekemistä, kuin kuvata lastenvaatekaappien päivitystä =)

Yrjötaudista selvittiin vain Linnean ja Aatun yrjöilyillä, ehkä. Vielä ei ainakaan kukaan ole sairastunut. Itellä ääni on maissa ja yskä kumisee kuin tyhjä kaivo. Lapsista varmaan on kiva kun äippä ei pysty huutamaan.
Tänään päästiin jo ulkoilemaan ja voin kertoa että oli IHANAA!!!!

Nyt kuitenkin iski tylsä hetki, kun lapset on ruokittu välipalalla, ruoka on uunissa, pyykit koneessa ja toiset narulla ja sitten se Ikkä vielä reissussa. Kuvasinpa aikani kuluks emä läjän lastenvehkeitä, joita on tullu viimeisen parin kuukauden aikana shopattua. Päivitykset kaapeissa alkaa olemaan hallinnassa, muutamat jutut tulee vielä huutiksesta ja henkkarilta. Tilaus on ollut postitusvaiheessa jo kaks viikkoa, mutta pakettia ei vaan oo kuulunu... Meiltä ei puuttuis enää ku parit rukkaset, parit talvikengät ja Atelle taas kokoa isompaa vaatetusta. Sit muutamia ei niin tähellisiä, niinku Linnealle vaaleanpunainen tai marjapuuronpunainen mekkotakki syksyyn ja kevääseen.
Mutta asiaan...

Ensin Joonakselle

Housut Lindex, paita huutiksesta


Housut Lindex, paidat Anttila


Housut Prisma, harmaa paita H&M, musta paita huutiksesta


Paita huutiksesta


Pipo ja sormikkaat Maxi Makasiini.

Emmille

Hame huutiksesta, paidat huutiksesta uutena


Housut huutiksesta, paidat huutiksesta uutena


Housut huutiksesta, Marimekon paidat huutiksesta, molemmat paidat on kuin uusia


Sammarit ja Marimekon paita huutiksesta


Housut huutiksesta, paita huutiksesta uutena


Paita huutiksesta uutena, hame kirpparilöytö


Sydänhuppari kirpparilöytö, pallohuppari huutiksesta


Huutiksesta uusi mekko prinsessaleikkeihin


Minni pyjama huutiksesta


Paidat huutiksesta


Fleecetakki ja kissapipo Prismalta, rukkaset kirpparilöytö, sormikkaat ja kengät Maxi Makasiini. Kenkien ehtona oli että niiden on sovelluttava sekä mekkotakin kanssa että ihan tavalliseen ulkoiluun.


Lämppärikumpparit Emmille ja Atelle Prismalta.

Ja Aten vuoro


Farkut, housut ja paita H&M


Marimekon tasaraitaa huutiksesta


Mummon Helsingin reissulta Atelle ja Aatulle Jonathanin kypärämyssyt, ovat molemmilla samanväriset, joten kuvassa vain toinen. Samaiselta reissulta mummo löysi alesta Reiman vuorelliset kurarukkaset, joten ne Atelle isommassa koossa jemmaan. Ja sormikkaita Atelle ja Aatulle Maxi Makasiini.

Aatu jos olis seuraavana


Nämä H&M:n yöppärit on ihan hitti. Atelle ja Aatulle molemmille samanlaiset


Housut Lindex

Veetulle


Mummon reissusta Jonathanin kypärämyssy, harmaat rukkaset Maxi Makasiini, siniset ja turkoosit rukkaset sekä hattu Prisma

Linnean kaappeihin


Lassien kosteussuojapuku huutiksesta uutena. Olihan sillä Linnealla jo asut välikauteen, mutta kun tämä on eniten neitokaisen värinen. Mummon reissulta kypärämyssy ja kosteussuojarukkaset Jonathan ja ne isommat Reiman kurarukkaset vuorella jemmaan. Sormikkaat Maxi Makasiini. Pilvipipo huutiksesta uutena. Kissapipo Prisma.


Ja tässä syy haluuni saada Linnealle vaaleanpunainen tahi marjapuuronpunainen takki. Huippu söpöt ja kuin uudet saappaat huutiksesta


Mekko joulun juhliin. Linnealla oli ensimmäisenä jouluna tämä samainen mekko koossa 74 =)


Huutiksesta näitä mekkoja nyt on tullut pitkin syksyä, mutta tämä on joulumekon lisäksi söpöin


Paita uutena huutiksesta, hame kirpparilöytö


Housut huutiksesta, paita Minymo Sisukas.net
Paidat ja housut huutiksesta

Eihän "Hilleviinaakaan" sovi unohtaa


Kummitusyöppäri huutiksesta


Body ja plyyshimekko huutiksesta.

Ja nyt loppusanoina Sinulle hyvä lukijani, joka kauhistelet vaatteiden määrää. Ota käteesi kynä ja paperia, kirjoita ylös kaikki vaatteet mitä yksi lapsi tarvitsee, sen jälkeen kerrot määrän kuudella. Meillähän lasten ikähaitari on 1-10 vuotta ja lisäksi on tulossa TYTTÖvauva, jolle ei ole jemmassa kerrassaan mitään. Toki noista poikien vauvanvaatteista löytyy jotain unisexiäkin, mutta pääasiassa vauvalle kaikki pitää hankkia. Ja ei, en halua pukea TYTTÖvauvaa sinisiin tai vihreisiin vaatteisiin. Eiköhän kahden pojan jälkeen yksi vaaleanpunainen vauva ole ihan tervetullutta vaihtelua. Tässäpä tätä vaatetta tälle kertaa.

Mukavata viikonjatkoa!

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Minäkään en ole tainnut pitkään aikaan kommentoida, vaik ahkerasti kuulumiset olen käynyt lukemassa.
Hienoa että siel on yrjö selätetty ja toivotaan ettet itse tule nyt kipeäksi.

Kyllähän tuossa kuvia katsellessa tuli ekaks että huh huh mikä määrä vaatetta. mut sit ku lähtee miettiin että mitä sitä tullee ja kahdelle hankittua 2kk aikana, niin olenpa hiljaa :D. Se tollasena yhtenäisenä kuvapläjäyksenä näytti niin hurjalta.

Niin ja vaik niit tyttövauvan vaatteita oiskin, niin eikö se tule osto buumi kuitenkin raskaana ollessa? niin mulla ainakin tän ekan kans ja luultavasti sit joskus (toivotaan, tervetullut olisi) toisenki kans tulee, joten paljoa ei ole säästelty vaan laitettu kiertoon.

Katja kirjoitti...

Onhan siinä vaatetta, mutta kuten sanottu, onniitä käyttäjiäkin :)
Ja mä ainakin tykkään että kaapissa on muutakin kuin yksi varalla, yksi päällä ja yksi pyykissä. Pitää olla valinnan varaa :)

Suwi kirjoitti...

Meille tuli tänään tuo H&M poliisi yökkäri :)