15. lokakuuta 2010

Lunta tupaan

Eilen pukkas taasen Kysin reissua. Aatulla silmät tulehtunu ja samalla molemmilta pikku pojilta tarkastettiin korvat ja molemmilla tulehus, GREAT! Ihan silleen pikkusen alkaa tämä sairastaminen ottamaan mielenterveyden päälle. Vierailevien tähtien saapuminen siirtyi maanantaille, edellytyksenä tosin on ettei kellään ole silmät kuin kanilla.

Lumi sentään piristi isompia ipanaisia kummasti ja vaatteita onkin saanut kuivattaa urakalla. Nyt aloitetaan syysloma lumileikeillä.

Tää palais taas astialle, kun meillä tapahtuis muutakin kun sairastamista. Tai siis tapahtuuhan meillä, muttei just nyt jaksais. Asiasta kukkaruukkuun, riisit on muuten paljon helpompi siivota parin kolmen neliön alueelta kuin hamahelmet...

Viikonloppuja!!

4 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Voi ei!!
Nyt laitan sellaiset etäloitsut käyntiin, että saadaan teistä taudit kaikkomaan!
Ei tässä muuta voi kuin tsempitellä taas kerran :-/

Suvi kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne! Ja tsemppiä!

Eve kirjoitti...

Mä olin kyllä eri mieltä näistä riiseistä ja hama-helmistä silloin joskus... mut katsotaan sitten parin vuoden päästä, kun hama-helmet ovat meilläkin taas ajankohtaisia, toisaalta voi olla, etten silloin enää muista, miten hankalaa se riisien imurointi onkaan... :) Voimia ja jaksamista ihanan katran ja kasvavan masun kanssa! :) Ja toivottavasti pääsette näistä taudeista pian eroon!

Minttu kirjoitti...

Jassu ja Johanna: Kiitokset =)

Eve: Mutta kun niitä hamahelmiä ei voinu imuroida. Ne muutamat toki jotka sitten jäi sinne lattialle kyllä, mutta kun sen parin tuhannen hamahelmen purkin kippaa lattaille, niin ei ihan raaskis kaikkia helmiä imasta imuriin.