19. lokakuuta 2010

Lomailua

Saatiin vierailevat tähdet vihdoin maanantaina tänne asti. Aatulla silmät jo ok, mutta Linnealla alkoi tulehdus eilen ja Joonas toi uuden tulehduksen tullessaan. Saahan nähdä onko tuo uusi kanta kovinkin ärhäkkä.

Loman aloituksen kunniaksi ollaan leivottu pullia.


Tämä eka satsi män jo, joten eilen piti jo leipoa lisää.

Ja sitten lapsille luvattua huvia. Ja oli muuten hauskaa. Mallikuvia kateltiin jo netistä lisää uutta kierrosta varten. Suuret kiitokset salaiselle ystävälleni =)
Tässä kuvassa näkyy hienosti Linnean uusin look. Atte leikki hiukan kampaajaa ja neidiltä hävis kokonaan kasvatuksen alla ollut otsis ja takaa yli 5 cm pituudesta. Onneks nuo kasvaa takaisin.


Aatu ei halunnut enempää maalia naamaan. Taisi hiukan "naamarit" pelottaa. Ihanhan tuo Hulkia kuitenkin muistuttaa =)

Tässä vielä linkki noiden maalien omille sivuille. Klik klik.
En itse perehtynyt noihin sivuihin mallikuvia enempää, joten en osaa kertoa voiko noita tilata tuota kautta tännekkin. Pitää perehtyä joku päivä ajan kanssa sivustoon uudelleen. Sen verran hauskaa tuo maalaushomma oli, kaikista. Seuraavalle kierrokselle etsin lisää siveltimiä askartelukätköistä. Maaleista sen verran, meillähän kolmella kuudesta muksusta on atooppinen iho, joka reagoi herkästi erilaisille aineille. Näistä ei tullut mitään ihoreagtioita, joten pakkauksen lupaama hypoallerginen pitää paikkansa. Pakkaus myös lupaa maalien olevan helposti puhdistettavia, jep sekin pitää paikkansa. Lapset saivat ihan itsekkin maalit pois naamasta suihkun yhteydessä. Joten kertakaikkisen onnistunut valinta salaiselta ystävältä =)

Loppuun vielä parit kuvat tämän aamun tihulaisesta.
Tavoittelun kohteena on telkkarin taakse jemmatut laavalamput.

Mukavaa viikon jatkoa! Myö lähetään lasten kanssa pyörähtämään kaupungilla.

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hienot maalaukset! Meidän ujot piimät ei ole koskaan antaneet maalailla mitään naamaansa.

-Jassu- kirjoitti...

Oho, upeat kasvomaalaukset! Nuohan olisi ihan huiput Halloweeniksi, jos sellaista kerhoissa tms vietetään.

Meilläkin on tyttö innostunut noista kasvomaalauksista ja yhdet kasvokynät hankittukin jo. Hitsi vaan, kun jos tytölle kotona tuollaiset maalit naamaan laittaa, niin ihan varmasti käy hieromassa naamaansa johonkin sohvaan tai verhoihin :-P Mites teillä kävi?

Minttu kirjoitti...

Jassu: Ei niinkään huonekaluihin tai muihin kodintekstiileihin, mutta vaatteisiin. Ne tosin lähti pois ihan vedellä huuhtelemalla, jopa tuo musta.

xxxxx kirjoitti...

Wau, sä olet kyllä varsin näppärä käsistäsi. Tosi mageet maalaukset! Mukavaa viikkoa teidän poppoolle!