27. syyskuuta 2010

Sekalaista seurakuntaa ja salainen ystävä

Juhlittiin Veetun 1-veet. Ukkeli kiittää onnitteluista.












Tein kahvipöytään perinteisen 12 munan kakun. Tällä kertaa persikkarahkatäytteellä, päällä suffelipuffeja, lisäksi tein ensimmäistä kertaa elämässäni voileipäkakun. Siitä tuli hieno ja hyvänmakuinen, kuvaahan ei tietenkään muistettu ottaa.
Ukkeli avasi itse innoissaan lahjansa. Paketeista löytyi Herra Hakkaraisen keraaminen seinäkello, Salama duploja, yöppäri, sukkia ja ensimmäinen oma hot wheels-auto.


Tytöille tuli sopivasti ennen synttäreitä nämä henkkamaukan mekot. Tilasin nuo jo sillon ennakkotilauskuvastosta ja asusteet Emmille harmaana. Noooo.... Tilauksen kestäessä kuva siinä tilauksessa muuttui sen verran että Emmin mekon taskusydämet ja pilkut muuttuikin valkoisiksi ja vaihdoin asusteet. Kiva ylläri oli kun se tulikin sitten harmaana. Tänään kävin hakemassa meidän henkalta sitten ne oikean väriset asusteet. Linnean mekkoon oli nuo valkoiset jo olemassa, vaan kuinkas sitten kävikään.


Eka pesun jälkeen koneesta löytyi tälläistä: Emmin mekolle ei käynyt kuinkaan, mutta Linnean mekon valkoiset pilkut ja sydämet ottivat väriä itse mekosta. Oikeastaan nuo ovat nyt vaaleanlilana paljon kivemmat. Menee vaan asusteet uusiksi, kiva.

Samalla henkan reissulla tuli käytyä piiiiitkästä aikaa kirpparilla. Piti etsimäni Emmille mekkotakkia, ei löytynyt.


Dinoja pojille


Atelle Marimekon tasaraitaa. Nyt on muuten asteen verran huonompaa kuvanlaatua luvassa.


Emmille housut ja huppari


Piiitkä mekkoyöppäri Emmille


Linnean ollessa vauva, neitokaisella oli tätä kuosia oleva body. Rakastin sitä. Nämä puolipotkarit huusivat päästä mukaan, menee Hilleviinalle tai sitten Linnean nukkevauvoille. Rakenneultrahan on vasta perjantaina. Ja tietysti se kirppari oli täynnä vaaleanpunaisia vauvaihanuuksia. Nämä oli ainoat, jotka hairahuin ostamaan ennen sitä.


Vähän lisää Hello Kittyä Linnealle


Barbeille pöytä ja keinutuoli, kuvan nukke ei löytyny kirpparilta


Barbien lapsille karuselli ja potkulauta


Laukkuja barbeille, pussi sisälsi parikymmentä erilaista nuken veskaa.


Linnean nukkevauvoille parit sukkikset




Linnealle prinsessaleikkeihin mekko. Ihania yksityiskohtia täynnä ja hintaa vaan 5 euroo. =)

Kaupungilta kun tikkaat takaisin kotiin ja nouset tappomäen työntäen tuplia, tulee hiukka hiki. Linnea haettiin kerhosta ja Atte eskasta. Hiukan nälkä jo kurni kotiin päästessä. Meinas keittää hermot kun roudaa ipanoita ja nyssäköitä yläkertaan. Onneksi postisetä ja salainen ystävä pelasti tilanteen. Ruokahan ei tietenkään ollut valmis. Ihana salaisen ystävän paketti kiinnosti sakkia juuri sopivan aikaa että sai ruuan pöytään.




Kiitokset salainen. Nyt ootellaan malttamattomana pari viikkoa että päästään testaamaan kasvovärit. Onhan se kiva että koko lapsilauma pääsee osalliseksi tästä riemusta. Äippä takavarikoi suklaat, nam.

Nyt täällä jatkuu hervottomat pyykkisulkeiset. Ihanan aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!!!

3 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle :)

Meilläkin varmasti joudutaan hankkimaan noita Salama Duploja..

-Jassu- kirjoitti...

Onnea sankarille!
Ja kivoja kirpparilöytöjä. Jaaha, taitaa siis olla tyttöfiilis, kun noita vaaleanpunaisia tarttui mukaan?

Minttu kirjoitti...

Jassu: Sykkeet lupailis hyvää ja johan tuo olis sen vaaleanpunaisen vauvan vuoro =) Varsinkin jos nyt olis tämä lapsiluku tässä. Jotekin tämä meidän perhe kaipailis vielä yhtä prinsessaa... Eihän se seitsemän veljestäkään tietysti paha suora olis =D