11. helmikuuta 2010

Hykerryttävän hyvää seuraa

Iltasilla huitastiin pikaseen Prismalle muka ruokaostoksille. Ei ihan onnistunu. Ikkä innostu kiertämään ensin katteleen verhoja. Ei ollu mitään meille. Sit vähän mattoja. Ei ollu mitään meille. Sit vähän kenkiä. Oli meille ja paljon.
Ikkä löysi itelleen -70% lenkkarit ens kesään. Minulle lenkkarit ja kävelykengät -50%, Linnealle simpsettikengät ens talveen -70% ja Veetulle talvikengät -70%. Ei se Veetu nyt oikeesti mitään kenkiä tarvihe,mut ne oli niiiin söpöset ja kokoa 19.
Aikaa meni tuhottomasti pällistellessä niitä kenkiä,joten ruokaostokset hoidettiin pikaversiona eli maitoo,leipää,jogurttia ja hedelmiä. Loput onkin sit hoidettava tännään,ku pakastimen viimesetkin varaevväät meni päiväruuaks.

Lämpömittari näytti taas oikeen mieltä ylentäviä lukemia tänä aamuna, -22,5. Atte tuumaili,ett piettäskö äiti kuule elokuvapäivä. Tenttasin monta kertaa onko nyt varma kanssa,koska olishan ollu kerhoaamu. Meillä ei siitä hommasta olla livetty vielä kertaakaan. Kippeenä ollessaankin muksut on tosi pettyneitä,jos kerhoon ei pääse. Atte oli vankasti sitä mieltä,että on liian kylmä lähtee pihalle.

No ei kun puhelin kouraan ja soittamaan ystävälle,ett aikastettaanko kyläilyä muutamilla tunneilla. Kun oli se alkuperäinen suunnitelma ett sit vasta kerhon jälkeen. Mitäs meillä kotiäideillä muuta olis ku aikaa,joten ystävä kippas ipanalaumansa linja-autoon ja meille.

Päivä onkin menny tosi noppeesti lasten leikkiessä kavereitten kanssa,ite on saanu juoruta aikuisessa seurassa,laitettiin porukalla ruokaa ja syötiin hyvin. Kahviteltiinkin kera herkkujen.

Lasten lukumäärästä huolimatta,meillähän muksuja on yhteensä 7,isommilta haavereilta vältyttiin tälläkin kertaa. Yksi sai auton ohtaan,yks putos tuolilta ja yks pissi kaks kertaa housuun. Aika vähästä etten sanos.

Tässäpä teillekkin hyvänmielenkuva kukista jotka sain ystävältäni ja Veetulin ihanaiset minipopot.

2 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

Aivan ihanat noi kengät!!!!! =)

-Jassu- kirjoitti...

No on teillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittänyt, kun 7 mukeloa pyörii yhtä aikaa! Pienellä tosiaan pääsitte. :-)

Ja kengät oli tosiaan pakko ostaa, tarvii tai ei, sillä ne on IHANAT!