9. maaliskuuta 2013

Eteisen uudistus

Tehtiin remppaa eteiseen. Tarttes saaha toimivammaks. Ennen eteisessä oli parit lastulevykaapit, toinen liian iso ja toinen puolestaan liian kapea. Kaappien takaa paljastui ovi Narniaan ja puolittain paneloitu seinä Seinä sai uuden paneelin ja kaikki seinät maalattiin valkoisella.Lattiaan vaihdettiin uusi muovimatto. Ja kun ei tää mamma löytäny mieleistä naulakkoa, piti Ikkän rakentaa sellainen. Heinäseipäät on ihan Ikkän oma idea ja voin kertoo että, tykkään ja paljon tykkäänkin. Tuon naulakon alapuolella on jälkeenpäin laitettu vielä lapsille omia naulakoita. Ikkä ideoi lisää heinäseipäistä ja nyt on lapaset, rukkaset, pipot ym. siististi omilla paikoillaan. Mitä tullee noihin materiaaleihin, seinäpaneelit on ylijäämää vuokranantajan rempoista, muovimattoa oli myös jäänyt jemmaan just sopivan kokonen pala. Naulakossa ja hyllyissä on mäntykalustelevyä, Rautia. Naulakot löytyi Rautiasta. Heinäseipäitä on navetassa lissää. Maali on perusvalkoista maalia, jota jäi talon muista remppakohteista. Kattolistat on vielä asentamatta, listat on kaikki Rautiasta.

5 kommenttia:

suvi kirjoitti...

upeeta,tosi kivat nuo seipäät :)

Kassukka kirjoitti...

Hyvä idea noi seipäiden hyödyksi käyttö :) mä joskus haaveilin semmosta heinäseiväs sängynpäätyä, mutta ei ole ikään tullut sitten "tilattua" semmosta mieheltä ja toisekseen meillä ei taija olla enää heinäseipäitäkään :D

Niinu kirjoitti...

Kiva yllätys tuo ovi Narniaan!
Siistiä tuli - mutta pakko sanoa omasta kokemuksesta että mikään määrä säilytystilaa eteisessä ei ole tarpeeksi...;)

Minttu kirjoitti...

Niinu: Tuossa eteisessä on vaan ne -just nyt käytössä- olevat vaatteet ja kengät. Loput on isoissa kaapeissa kodinhoitohuoneessa, se kun on näppärästi kuistin jatkona ja täynnä kaappeja =)

Anonyymi kirjoitti...

Hienon on naulakon ikkä tehnyt. Juuri meinasinkin kysyä mistä se on peräisin.
(tämän näytän meijän ikkällekkin, jos vaikka tekisi meillekin. Hieno!)