10. helmikuuta 2012

Ihan kuvaton

Nimittäin tää postaus. Oon ehtiny meidän kameraa pari päivää, huonolla menestyksellä. Lopulta se löytyi Ikkän sukkalaatikosta. Kuka lie sinne jemmannu?

Ollaan oikeessa eka flunssassa tänä talvena. Eilinen päivä män pelastusarmeijalle, makasin sohvalla koko päivän.
Sain sen verta aikaseks illasta että käväsin kudontapiirissä varaamassa siskolikan mattoon kutteet. Oma matto on jo yli puolen välin ja kuhan tästä tää olo tokenee käyn paukuttelemassa sen loppuun. Loimia meinas jäähä 5 metriä ylimääräseks, ku suunnitelmiin tuli muutos. Lähinnä tuo kukkaro tuli pohja eellä vastaan, ku olis pitäny laittaa siihen ekan suunnitelman 5 metrin pätkään pauttiarallaa 250 egeä kutteisiin. Kiitos, mutta ei kiitos. Eihän niin kallista mattoo ees raaskis laittaa lattialle. Päätin nyt sit vähän tsuumailla halvempia kuteita ja naapurista löyty tyttöjen huoneeseen valmiiks yks kude ja loput koetan metästää jostain kohtuuhinnalla. Sit jos paukuttelis pojillekkii oman maton. Kuteita kun löytyis limenvihreenä =)

Rahat män viime viikon perjantaina, eikä omat ees riittäny. Läksin iltasilla käymään ruokakaupassa omalla autolla. Pääsin minä melkein Prismalle, ku auto sammu liikennevaloihin ja pölläytti kauhiat savut sisälle ja konepellin alta. Hätävilkut vaan päälle ja työntöapua ehtimään. Onneks paikalle sattu pari nuorta jotka autto työntämään auton jalkakäytävälle. Sit hiippailin viereisellä huoltsikalle, pakkasta vaan -25, soittelemaan apuja. Onneks ystävän mies pääsi jeesiin ja tönästiin minun auto läheisen taloyhtiön vierasparkkiin ja sit niitten autolla pikakaupan kautta kotio. Syletti huolella. Se minun kosla oli sylkässy öljyt pihalle ja hävittäny nesteet jonnekkii pörrinpeehen. Piti seuraavana päivänä soitella isukille, josko sais vähän rahhaa lainaan. Meinattiin ensin ostaa joku halpa kosla, mutta vaihtoehot oli melko heikot. Maanantaina sit muutamia autoja ensin katottuamme päädyimme hiukan toisenlaiseen ratkasuun. Maksoin käsirahan kalliimmasta autosta ja nytpä sit makselen jonkun tovin tuota poikkeen. Isukki ainakin oli tyytyväinen siihen ratkaisuun. Nyt sit joutu laittamaan vähän jäihin noita sisustus- ja kudontaprokkiksia. Jos sit ens vuoden kevväällä.

Alkaa olo olemaan melko pehmee, joten lisää finrexiniä huiviin ja sohvalle peiton alle.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Paranemista! Jos mattoprojektilal ei ole kiire, niin katsele kuteita kirppareilta. Vanhat puuvillaverhot on parhaita, omituisemmatkin värit saa hävitettyä ja vaaleat värjättyä jos ei sellaisenaan käy. Mulla alkais olla kuteet kasassa kun joku vaan värjäisi, leikkais ja paukuttais matoiksi :)
Ja onnittelut uudesta autosta, minun fiiuni alkaa olla lopputaipaleella, vielä ei olisi varaa hankkia toista joten saa luvan kestää!

Minttu kirjoitti...

Katja: Ei kai noilla matoilla oo mikään kiire =) Ei mullakaan olis ollu varaa uuteen autoon, vaan edellinen päätti toisin. Toivottavasti sulla on sen suhteen parempi tuuri =)

Suwi kirjoitti...

Paranemisia! täällä alkaa olla jo voiton puolella pääsee taas huomenna pieninkin päikkäriin ja tällä mammalla koulu viikko edessä :)