14. tammikuuta 2012

shoppailtua

Edellisestä onkin aikaa... Olen huomannut ettei kierrätys nyt niin kauhean kannattavaa olekkaan. Ainakaan Kuopion kirppareiden hinnoilla. Toki tekeehän sieltäkin oikeasti halpoja löytöjä, mutta pääsääntöisesti myyjät hinnoittelee ihtensä pihalle.

Esimerkkinä voi antaa nyt alejen aikaan tehdyistä löydöistä tai alejahan on nykyään joka paikassa koko ajan. Ostelin ystäväni vauvalle bodyn ja yöpuvun, hintaa jäi molemmille n.2 euroa. Kirpparilla tahtoovat pyytää käytetystä bodysta 2-3 euroa ja yöppäristä päälle 3. Toki kierrätän edelleen, enemmän tosin niin päin että meiltä vaatteet lähtee. Hillalle tein edullisen kierrätyslöydön kuopionkirppari sivuston kautta. Neitokainen siirtyi seuraavaan vaatekokoon ja löysin uudenveroisia vaatteita sieltä säkillisen. Niitä en jaksanu kuvata, kun meni koko kaappi uusiks =)


Nämä söpöykset, useiden muiden lisäksi matkaa Vantaalle.

Emmin kasvupyrähdys asettaa omat haasteensa vaatekaapin täytölle. Neitokainen täyttää ens kuussa 8 ja pituutta on jo 140. Monestakaan puljusta ei meinaa löytää tarpeeksi lapsellisia vaatteita, kun ei minun, eikä neidin omastakaan mielestä teinivaatteet vielä ole se juttu. Löytyyhän toki henkkamaukalta, mutta kun koko pulju on alkanu tökkimään. Syytä moiseen en tiiä, mutta en löytäny uudesta mallistosta yhtään mitään. Onhan se toki halvin paikka ostaa ne perusyksväriset paidat mekkojen alle...

Emmille löydettiin vaatteita Elloksen, Prisman ja Maxi Makasiinin alesta. Seppälästä ja Prismalta sit yhet setit ihan normihinnalla.


Toppeja, EllosPaitoja, Ellos ja Maxi Makasiini


Mekkoja ensi kesään, Ellos


Paitoja, Ellos


Hupparisetti, Ellos


Ylemmät paidat Prismalta ja Ellokselta. Mansikka-paidan toi joulupukki, Niilo Ilosta Vaikka paidan koko onkin 134/140, on se sopivan reilua mitoitusta.


Maxi Makasiinista, tälläsen pitkähihaisen ja melkein nilkkamittaisen yöppärin haluisin itellenikin.


Maxin alesta Emmille colour Kidsin fleecetakki.


Tämä setti on neitokaisen oma löytö Seppälästä, ihan normihinnalla lähti mukaan.


Housut löyty Prismalta jo het joulun jälkeen, paita sit edellisellä shoppailu reissulla. Nämäkin oli ihan normihinnalla.


Sit vähän housuja, Joonakselle mustia, Atelle yhet harmaat ja Emmille loput. Kaikki alesta Ellos, Prisma ja Maxi Makasiini.
Nämä puolestaan ei ole mitenkään tarpeellisia Linnealle, sillä kun on sopivia vaatteita, mutta kun halvalla sain =) Ja sitä paitsi otin jo seuraavaa kokoa, ihan vaan omaatuntoa hyvitelläkseni. Kaikki Prsimalta.


Hillalle löyty tuo lila söpöys Maxista ja kun sattu olemaan alessa siskonkin kokoa, niin Linneakin sai oman ponihöpötyksen. Ja onhan ne tytöt aika söpöjä samiksissa.


Hillalle prinsessoja Prismalta.


Hillalle mekko/paita setti ja samansarjan leggarit, Maxi Makasiini.

Ja sit tuossa joku aika ennen joulua satuin Prismalle just oikeeseen aikaan. Siellä oli ne asiakasomistajapäivät, jolloin sai kaikista ulkovaatteista -15%. En tosin ostanu niitä normihintasia sillä -15 alella, vaan kattelin tapani mukaan vaan poistorekkejä. Löysin sitten Atelle välikausitakin jemmaan -70%.


Olin oikein tyytyväinen löytööni, olihan se -70% alesta. Ajeltiin kotiin ja purin kauppakassit. Mietin vaan että kauppareissulle meni vähemmän rahaa, kuin oli laskeskellut, etsin kuitin ja selasin läpi. Aten takista oli lähtenyt sen -70 alen lisäksi se -15% asiakasomistajaetua. Arvatkeepa kahesti lähettiinkö syönnin jälkeen takasin kaupunkiin ja viivana.


Linnealle


Emmille


Emmille


Atelle
Kaikki siis Prismalta ja välikautta. Noista kun ottaa alea pois 65-85% ei hintaa jääny oikeestaan mitään. Harmi etten tajunnu sitä jo sillon aamun kauppareissulla, olis saattanu olla kokoja vielä pikku pojillekkin. Joonaksellekin ostin takin samoista aleista.


Tämän Emmin setin housut oli noista Prisman aleista ja takki löytyi Maxin alesta.


Sit ku joulun jälkeen aletopat putos -30 siihen -50% kävin hakemassa pikku pojille ens talveks jemmapuvut, Prisma.

Aatulle Lassieta


Veetulle Cirafin sammakoita. Näitä himoitsin jo sillon syksyllä ku tulivat myyntiin, onneks maltoin mieleni.

Torstaina oli muksuilla kerho ja sillon ostelin suurimman osan noista yllä olevista vaatteista. Luistimiahan minä sinne Prismalle vaan menin ostamaan, mutta kun ne aleprosentit oli just puotettu 50 siihen 70.... Ja niitä toppavaatteita oli täti vasta hinnottelemassa. Sano vaan että jos löydät oikeaa kokoa ja lapussa on vielä -50%, nykäse hihasta niin hän lätkäsee siihen lapun -70%. Ja löytyihän niitä, kokoja.
Emmille ja Atelle takit


Linnealle kaksosanen setti. Ja nämähän oli jemmaan ensi talvea varten.

Ikkä puolestaan teki oman löytönsä jo ennen joulua kun kävi cittarilla.


Emmille colour kidsia tälle talvelle.

Siinäpä niitä rytkyjä. Menihän toki noihinkin rahaa, mutta laskin että säästöä tuli reilusti yli puolet noiden normihinnoista. Siis ihan silkkaa säästöä taas moinen shoppailu. Seuraavaa saattekin ootella....

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Siinäpä kunnon nippu vaatteita! Vaan on teillä käyttäjiökin eikä noin hyviä alennuksia ihan joka kerta kohdalle osu. Meillä oli vielä prismassa alet -40%, olin vähän pettynyt kun ensi talven toppaa olisin jo katsellut.

Anonyymi kirjoitti...

Huh, mikä määrä vaatetta! Luojan kiitos omat poikani ovat jo aikuisia ja ostavat itse vaatteensa.

Sinullahan pitää olla VALTAVAT kaappitilat ja huippuhyvä järjestyksen pito :-)

-Solja

Anonyymi kirjoitti...

Blogilistalta tänne löysin :) Mukavia juttuja :) Meillä on myöskin viisi maailman suloisinta lasta :D

Katariina kirjoitti...

Hyviä löytöjä :)

Minttu kirjoitti...

Katja ja Solja: Onhan noita vaatteita, jos koko pläjäystä miettii, vaan ei siitä yhelle kovin montaa jää =) Ja nuo alet on pakko tällä sakilla hyödyntää.

Nina: Tervetuloa