21. syyskuuta 2011

I'm back!!!!!!!

Netti toimii, ainakin jos jaksaa ootella.

Kuvaton postaus, sortsit vaan kaikille. Kameranpiuha on vielä hukkateillä, mutta laatikoita alkaa olemaan jo niin vähän että eiköhän sekin kohta vastaan tule.

Ja mittees meille kuuluu. Ihastellaan ympäröivää luontoa, katsellaan ruokailutilan ikkunoista joutsen pariskuntaa, jotka asustaa mutkan takana. Ihmetellään edelleen hiljaisuutta, ihanaa.
Pojat tykkää koulusta ja harrastuksetkin on alkaneet, Atella liikkakerho ja Joonaksella bändihommat. Linnean ratsastustuntien kanssa on ollu huonoa tuuria, mutta ehkä jo ensi viikolla päästään sekin aloittamaan. Minäkin aloitin OMAN harrastuksen vuosien harrastetauon jälkeen. Käyn tuolla meidän kylätalolla kudontapiirissä. Ja saan ihan omat kangaspuutkin ens viikolla. Huomenna menen laittamaan loimet valmiiks ja sit pittäis rueta paukuttelemaan tuulikaappiin mattoa. Tilauksiakin napsahti heti, Äitee olis vailla shaalia ja siskolikka paria mattoa. Kuhan nyt sais ees nuo omat valmiiks...

Ja perheenlisäystäkin meille saapui viime perjantaina. Linneahan oli sitä mieltä että nyt kun kerran ollaan maalla, niin meillekkin tulee poni, ihan niinkuin serkuilla. No ei ihan. Sain neitokaisen pään kääntymään hiukan pienemmän eläjän puoleen ja nyt meillä vilistää pieni Tepi kissa pitkin huushollia. Tepille varmaan tullee kaverikin jossain vaiheessa. Ja niistä pienistä tassuista puheenollen, niitä saattaa vilistää melkoinen liuta tovin päästä, jos koirien juoksujen aikainen erotus ei onnistunut ajoissa. Sen suhteen on sormet ja varpaat ristissä ettei niitä pieniä karvakasoja tulisi ihan vielä. Aika näyttää.

Nyt rupean kahlaamaan läpi lukemattomia blogeja kera kahvikupposen.

6 kommenttia:

Tilda kirjoitti...

Onnittelut perheenlisäyksestä!Mikään ei ole niin suloinen,kuin pieni kissanpentu...
Kiva kuulla,että maalaiselämä on alkanut teillä hyvin. Meillä jaapataan kovasti,muutetaanko vielä enemmän maalle,miestä pitää pehmitellä vielä...

Sirkku kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin, reikäleipää ja suolapussukkaa mukaan.
Kiva kuulla kuulumisia. Ihan kuin teillä olisi alkanut uusi elämä.

Kikka kirjoitti...

Minäkin toivottelen onnea uuteen kotiin ja mukavaa maalaiselämää!

Mä vain haaveilen siitä, ihana kun jotkut toteuttaa!

Katja kirjoitti...

Mukavia hetkiä maaseudulla! Hyvältä kuulostaa :)
Kissat sopii hyvin maalle, pitävät hiiretkin loitolla. Mattojen paukuts on sellainen laji jonka haluan vielä joku päivä opetella.

Morticia kirjoitti...

Voi miten ihanalta kuulostaa teidän uusi koti. Onnea oikein paljon! Ja onnea perheenlisästäkin. :)

Minttu kirjoitti...

Tilda: Onhan ne kistu ihania vauvana, mitä nyt valvottaavat yöllä hillumalla =)

Sirkku: Kiitos! Tänne muutto todella tuntuu kun alottas ihan uuden elämän.

Kikka: Pitihän tätä vuosi pyöritellä ennen ku oli ihan varma että tänne lähetään. On kyllä ollu sen arvosta.

Katja: Minä oon kutonu joskus 15 vuotta sitten viimeks ja tietysti valmiiseen loimeen =) Nyt on ihana opetella tämä homma ihan alusta. Ei se ollukkaan niin hankalaa, ku miltä se loimienlaitto näyttää.

Krissy: Kiitokset!