30. heinäkuuta 2011

Mitteepä tänne

Viime kesä meni ilman autoa ja syksyllähän ne palot käämit autottomuuteen. Hommattiin taas se auto, sitäkin on jo pariin otteeseen vaihettu. Torstaina Ikkä luki Tori.fi sivustoa ja huuteli kahtomaan. Siellä oli myynnissä 150 eurolla Mondeo, farmari sellainen ja ilmastoinnilla. Pitihän se käydä kahtomassa. Jonniin verran joutuu tekemään hommia, niinku hitsaamaan parit reiät pohjasta. Mutta auto oli käytännössä ilimanen, joten lähtihän se mukkaan. Nyt en millään malttas oottaa auton valmistumista ja vapaan elämän alkua. Ikkä kun yleensä menee töihin autolla ja minä oon ilman. Enpä oo ennää =)

Mulla on tännään ollu lomapäivä, kotona on vaan Veetu ja Hilla. Joonas meni äitilleen jo torstaina ja Ikkä otti muut mukaansa laittamaan autoa. Atte otti crossin mukkaan ja on kuulemma pärtsäilly ihan kiitettävästi. Ikkähän meni laittamaan autoa veljensä luo maalle. Velipoika on siellä raksaillu meidän pojille ja omalle pojalleen rossiradan. Siellä on serkkulikoilla oma poni, jota Linnea on kuulemma päässy harjaamaan. Liekkö uskaltanu ihan ratsaille asti?

Ja mitä sitä on saanu aikaseks kahen muksun kanssa. No ei oikeestaan juuri mittään. Pari koneellista pyykkiä, koirille evästä ja Hillalle keittelin lihaa ja kanaa. Minä en oo kellekkään muksulle syöttäny niitä kaupan pöperöitä.

Ja sain minä aikaseks yhden tärkeän sähköpostin. Pari vuotta sitten otettiin yhteen Ikkän veljen vaimon kanssa ja pistettiin välit poikki. Tyhmää, tiedän. Aikaa vaan kului ja välit jäi sopimatta. Nyt tuli sellainen tunne, että pakko olisi tehdä asialle jotain, joten lähestyin kyseistä immeistä sähköpostilla. Katellaan mitä viesti saa aikaiseksi ja saadaanko välit sovittua.... Ehdotin hänelle kahvilareissua neutraalilla maaperällä, jotta vois jutella asioista.

Ja jotta ei nyt ihan kuvatta jäätäis parit otokset Hillan edesottamuksista koiruuksien kanssa.


Mitähän se tuo Hilu syö?


Kukkuuu


Mikäs se tämä on?


Ootahan kun minä saan tästä ensin kiinni


Onkohan tämä hyvää?

3 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Mä näytin miehelle nuo kuvat: sai hellittely"kohtauksen" vauvan nähdessään ja koirakin on hykerryttävä.
Nuo kaksi näyttävät kaveruksilta.

suvi kirjoitti...

inana vauveli,hiukkasen isompi ku meillä:)Tuollaiset " vapaa-päivät" on äiteelle luxusta,eikö totta?Kohtahan se muutenki aamu-päivät helpottaa,ku koulut alakaa...Hiljenee koto-mökki;)

Suwi kirjoitti...

ihana tuo hännän jahtaus :D :D