2. toukokuuta 2011

Ilimoja pitelöö

Täällä on kylmä. Ei huvita paljon ulkoilut. Vappu meni toooosi villeissä meiningeissä. Kun saatiin muksut uneen, etittiin jemmoista namipussukat ja kammettiin sohvalle kahtomaan snookeria. Sänky kutsui jo puol yhentoista kantturoissa, heh. Onkohan sitä tullu vanhaks ja mukavuudenhaluseks?
Käytiin myö harrastamassa maakuntamatkailua tuolla Kaavin suunnallakin. Olen etsinyt netistä ja Savon Sanomista vuokrataloja ja onhan noita nyt käyty jo 3 kahtomassa, mutta ei tärppää. Luotan vakaasti siihen että kyllä meille vuokratalo vielä joku päivä löytyy tai sitten kyllästyn ehtimään ja tyydyn tähän huusholliin.

Siinäpä oikeestaan meidän kuulumiset.... Ai niin tuosta Savon Sanomista vielä, se lehtijuttu kastemekosta ilmestyy 4.5. On jossakin muotiliitteessä tai jotain.

Nyt kaffeenkeittoon ja lukemaan toviksi mitä teille muille kuuluu.

Ja uusille lukijoille, TERVETULOA mukaan =)

3 kommenttia:

kassu kirjoitti...

ok-talooko etitte? miekin oon netistä ehtiny iisalmi/lapinlahti suunnalta, mut ei oo ei...tai sit meijän kriteerit talolle on liian kovat :D

Minttu kirjoitti...

Kassu: Ok-taloa tai maatilaa tai isoa mökkiä =) Oikeestaan kaikki käy jossa tilaa on tarpeeksi. Mietittiin myökin samaa, että olisiko aika madaltaa kriteereitä ja kysellä nuo remppavaihtoehdot tarkemmin. Tosin kun on lähdössä vuonna 2005 viimesen päälle rempatusta asunnosta, niin ei kehtais ihan rötisköönkään lähteä.

suvi kirjoitti...

:) niinhän se meni vappu viileässä säässä:)
ite asun muuten tässä lapinlahella,ja huomenna pitää ehottomasti hakea se lehti itelle:)
toivotan tervetulleeksi tänne,tykkään asua täällä enkä ihan helepolla muualle lähtis ennää <3