2. helmikuuta 2011

Kuperkeikkoja

Tänään lähdin vatsa täynnä perhosia kääntöön. Jouduin vielä oottelemaan siinä tutkintapetillä, kun ei kone meinannu toimia. Ultra näytti neidin taas kerran vetäneen kiepit ja nyt tarjonta on täydellinen raivotarjonta ja pää olis alhaalla. Painoarvio antoi kooksi vain 2940g ja tilaa neitokaisella on ruhtinaallisesti. Nyt vaan toivotaan ettei kiepit enää kiinnostaisi ja neiti pysyisi oikeassa asennossa. Perätilaa aatellen paino on hyvä ja kiepin tapahtuessa neiti tulee sitten peräedellä, jos tarjonta on oikea. Paikat ovat jo auki, vain supistukset puuttuu. Että niitäpä ootellessa täällä. Meinasin kokeilla sitä perinteistä 3xs menetelmää ja alan justiin siivota huushollia, kevyttä imurointia ja luuttuamista =) Sitten saunaan ja jos Ikkä vielä iltasilla jaksas sitä viimestäkin S:ää ;)

Päivän jatkoja ja viikonloppua ootellessa!

7 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Voi, tsemppiä!!!!
Toivotaan että malttaa pysyä alaspäin.

Sirkku kirjoitti...

Onpas kuule mielenkiintoista sitten nähdä, minkäluontoinen typsykkä sieltä tulee. Ainakin tarjoaa vanhemmilleen jo nyt jännitystä elämään.
Ainakin toistaseks voidaan vähän huokasta.

Niinu kirjoitti...

Liikaa informaatiota:D
Ei paitsi, meillä ne kolme ässää on kyllä auttanut! Jännityksellä odotellaan sitten vauvauutisia!

Eve kirjoitti...

Kiva kuulla, että hyvältä näyttää! Ja peukut pystyyn, että 3xS toteutuu ja tuottaa toivottua tulosta ;)

Katja kirjoitti...

Lykkyä tykö!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että näyttää hyvältä! Minullakin oli vauva välillä perätilassa, mutta onneksi tajusi kiepsahtaa raivotarjontaan ihan itse, tuo leikkaus on mulle myös melkoinen mörkö. Ei siis ole syntynyt vielä täälläkään, vaikka näytti, että ennenaikaisesti tulee. Vielä 6 pv la:an, jännittää, pelottaa ja väsyttää... terv. kohta 4:n äiti

Essiina kirjoitti...

Harvoin olen ehtinyt kommentoida, mutta lukemista olen jatkanut edelleen säännöllisesti :)

Ei muuta kuin luomugeeliä kehiin ;) Täällähän alkaa olla jännät ajat.