15. joulukuuta 2010

Salaista postia ja lääkäri kuulumisia

Viime viikollahan myö käytiin siellä omalla lääkärillä terveyskeskuksessa, josta saatiin samantien lähete korvalääkäriin. Molemmat korvat puhkastiin ja märkää imettiin pois. Kuuria napsahti 7 päivän sijaa 10 ja lähete Kysille korvapolille. Korvalääkärimme oli sitä mieltä ettei korvat parane ilman putkia. Tänään jo oli aika Kysille, huiman nopeaa toimintaa. Ja kumpikaan korvista ei ole edelleenkään parantunut, parempana kyllä muttei terveenä. Putket laitetaan heti vuoden vaihteen jälkeen ja toiveissa olisi että jopa ennen Hillan syntymää. Nyt sitten jännätään milloin posti tuo tullessaan kutsun leikkuriin.

Tänään posti toi paljon mieluisempia tuliaisia =) Salaisen paketti oli tupsahtanut luukusta mitä parhaimpaan aikaan.
Karkkinauhoja isommille ja Hilla sai kaksi lyhythihaista bodya ja raitapaidan. Nuo bodyt tulevat varmasti tarpeeseen näillä pakkasilla. Kiitokset salainen ystäväni.

Loppuun vielä kuva jo hiukan terveemmästä Viipottimesta

Voihan sitä tuttia syödä näinkin =)

Rapsakkaa pakkasviikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Tämähän on taas niitä tilastollisia tosiasioita: kun ajattelis saavansa rauhassa keskittyä vauvan tuloon ja pesimiseen, niin ihan kyllä viimeseen asti saa urheilla muiden ipanoiden kanssa ja kohtuuhaasteellisissa jutuissa. Ihan kuin "vanhemmuuskypsyys" pitäis testata viimesen päälle.
Lepposta elämää toivotellen!

Katja kirjoitti...

Ihana kuva :)
Ihailtavan nopeasti olette päässeet hoitoon!