25. toukokuuta 2010

Kesäloma!!!!

Nyt on sitten ne Suvivirret laulettu ja loma alkoi virallisesti. Linnealla oli ensimmäinen kevätjuhla kerholaisena. Neitiä ei kuulemma huvittanut laulaa lauluja, mukana se siellä kuitenkin reippaana kulki =) Atella oli viimeinen kevätjuhla kerholaisena. Reipas ja iso kerholainen osasi laulaa ja leikkiä kaikki laulut ja piti siinä sivussa huolta myös pienestä siskosta. Itkuhan se taas pääsi, äitiltä.


Tässä ollaan menossa juhliin


Juhlan jälkeen. Itse juhlasta kuvia on, mutta niissä on niin paljon mukana kerhokavereita ettei julkaisukelvollisia ole ensimmäistäkään.


Juhlan jälkeen käytiin mummon ja ukin kanssa jätskillä ostarilla.Sitten asiasta kukkaruukkuun. Veetu oppi ryömimään kunnolla noin 2 viikkoa sitten. Aikaisemminhan liikkuminen oli sellaista ähräystä ja pyörimistä. Pari päivää ukkeli ryömi ympäri huushollia ihan tyytyväisenä, mutta kuten sanotaan nälkä kasvaa syödessä. Pieni mies rupesi harjoittelemaan konttausta ja nyt viikon kontattuaan kampee väkisin karhukävelyyn ja toissa iltana heppu keksi miten pinnasängyssä pääsee seisomaan. Voisiko joku kertoa tuolle ipanaiselle ettei valmiissa maalimassa ole kiire minnekkään.


Näin hienosti sitteri meillä kulkee4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Suloinen konttaaja :)
Hyvää kesälomaa! tai omasta mielestä kyllä kesälomalla kotiäidin työt vähintään tuplaantuu kun muksut ei ole kerhoissa ja kouluissa.

Sani kirjoitti...

Onnea uudesta taidosta, se on menoa sit :).
Laitoin s-postia koskien hellehattuja.

xxxxx kirjoitti...

Mikä suloinen hymynaama, ja onnea uusista kujeista/taidoista! Mihis muuten velipoika oli kuvista ehtinyt;-)?

Ihanaa alkavaa kesälomaa teille kaikille-onko teillä minkälaisia lomasuunnitelmia jo?

Suwi kirjoitti...

HYVÄÄ Kesälomaa teille! =)