13. huhtikuuta 2010

Vain ja ainoastaan MINULLE

Enpä muista milloin olisin ostanut/tilannut vaatteita vain MINULLE. Nytpä sen sitten tein. Tai siis olihan siinä mukana Ikkälle sadeasu pyöräilyyn, uusi tyyny Ikkälle ja kaikille 4 isommalle muksulle uudet tyynyt ja peitot.
Suurin harmituksen aihe tuli kyllä niistä bikineistä. Eihän ne mitä mulle sovi, dääämmm. Olis olleet niin ihanat, vaaleanpunaiset, valkoisia palloja.... No eiköhän nämä kuitenkin lämmitä mieltä vähän aikaa...


Kolme toppia, eriväreissä. Noita housuja tilasin kahet, nää harmaat ja sit ruskeet.


Peruspitkähihasia


Tää Espritin paita on ihan unelma päällä.


Kolme toppia spagettiolkaimilla ja puuvillaneule ruskeana.


Ja nää piti saada heti päälle, ne ruskeat housut ja ihanaakin ihanampi pilkkupaita. Koetin ottaa itestäni kuvaa, ei onnistunu. Atte napsi sitten muutaman kuvan, kuvat sinänsä oli hyviä, mutta enpä tainnutkaan niitä julkaista.


Tää mysteeripussukka herätti heti mielenkiinnon. En muistanut tilanneeni mitään pussukkaa....


...siis WTF!!!!!!!


Hei!!!! Sehän olikin se mun uusi sadetakki. Enpä oo ennen moista kikkaa nähnykkään. Ton takin saa niputettua omaan taskuunsa. Ihan huippu idea.

8 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Jee, hyvä sinä!
Aina tulee vaan hankittua lapsille, mitäpä sitä äippä itselleen tarvitsee... Tekee niin hyvää välillä muistaa itseäkin ja omaa ulkonäköä!

Olipa jännästi pakattu sadetakki. :-D

Laura.Ny kirjoitti...

Mäkin tilasin ihan kauhean läjän henkkamaukalta... Vain todetakseni että kaikki on ihan liian isoja! takaisin lähti sitten kaikki paitsi yksi paita.

Tosi nättejä ja ihan sinun näköisiä nuo kaikki. Itsekin rakastan Espritiä ja vaikka sitä ei minään merkkinä kuulemma pidetä niin ainakin mulle on sattunut vain tosi kestäviä ja laadukkaita vaatteita!
Tykkään!

xxxxx kirjoitti...

Onneksi olkoon hyvistä kaupoista, kyllä itseäänkin pitää välillä hemmotella;-) Kivoja ostoksia!

Niinu kirjoitti...

Jokainen äiti tarttee Lotus...eikun Uutuus-hetken:) Kippariltakin saa ja kivoja ja halvalla,mutta joskus on kiva saada jotain ihan uutta!

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Mekin oltiin vanhimpien likkojen kanssa shoppailemassa tänään...ja kaikki muut sai jotain paitsi minä!
Kyllä mä kantelin YHTÄ 9.9e paitaa, mut jätin senkin ja ostin Niilolle housut silläkin rahalla:D
Ei sitä oikein itelleen raaski ja suorastaan v....taa kun ihminen turpoaa kun pullataikina niin ei oikein hepenet iske:(

Suvi kirjoitti...

Joo, kyllä itsellekin pitää muistaa silloin tällöin ostaa jotain kivaa! Herkästi sitä tosiaan aina ostelee vain lapsille!

Minttu kirjoitti...

Kiitokset kaikille ihanaisille kommenteistanne. Näinhän se on että oma napa unohtuu samantien kun noita lapsia alkaa ilmestyä. Yleensä aina ostan vaan lapsille, vaikka olisin mennyt hakemaan jotain itselleni. Ja mitä tulee tuohon pullataikina ulkomuotoon, niin nyt oli jo pakko hyväksyä se mitä tuo peili näyttää, vaatekoko hyppäs sitten kahella ylöspäin. Nyt on kyllä taas niin mukava olla, kun vaatteet on sopivia. Jospa se tämä autoton elämä ruppeis pienentämään elopainoa ja vyötärönympärystä.

Essiina kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia. Mistä nämä on tilattu?